Šarmantna Dženifer Aniston u neodoljivom zimskom izdanju

Šarmantna Dženifer Aniston u neodoljivom zimskom izdanju

Autor: | 04/01/2019

0

Glumica Dženifer Aniston ljubiteljka je proverenih modnih kombinacija, pa je godinama verna svojim omiljenim neutralnim bojama poput crne, bež ili sive.

Dženifer nije izmakla fotografima prilikom šetnje s prijateljima u Džekson Holu, u Vajomingu gde se simpatična plavuša koja se proslavila kao Rejčel Grin u kultnoj seriji 'Prijatelji', odmara tokom zimskih praznika.

Iako joj modni kritičari zameraju nesklonost eksperimentisanju i nedostatak stilske razigranosti, Dženifer Aniston se najbolje oseća u klasičnim kombinacijama koje joj sjajno pristaju pa je tako i na snegu bila obučena od glave do pete u svoju omiljenu crnu boju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jennifer aniston (@jennifer_aniston_the_official) on Jan 3, 2019 at 11:53am PST

U toploj bundici, udobnim pantalonama zgodna plavuša je izgledala vrlo stajliš i za šetnju po snegu, a ovaj je efektni stajling upotpunila trendi 'combat' gležnjačama koje su apsolutni hit ove zime, beanie kapom, rukavicama i sunčanim naočarima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Spletnik (@spletnik_ru) on Jan 4, 2019 at 2:24am PST

Lepoj glumici godi beg od svakodnevnih obveza, a društvo joj u snježnom Vajomingu prave prijatelji, komičar Džejson Bejtman i TV voditelj Džimi Kimel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jennifer joanna ♡ (@jenanistonxx) on Jan 4, 2019 at 12:13am PST

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston.jja) on Jan 3, 2019 at 11:33pm PST

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Pročitajte još