Elegantne i bez haljina: Kako vojvotkinje Kejt i Megan nose pantalone (FOTO)

Elegantne i bez haljina: Kako vojvotkinje Kejt i Megan nose pantalone (FOTO)

Autor: | 24/12/2018

0

Vojvotkinje Kejt i Megan važe za modne ikone. One neguju različite stilove: supruga princa Vilijama je tradicionalnija i češće nosi klasične modele, dok je supruga princa Harija donela pravu revoluciju na britanski dvor, stilom iz koga izbija njena jaka ličnost.

I Kejt i Megan su besprekorno stilizovane jer iza sebe imaju čitav tim stilista i dizajnera koji se brinu o njihovim modnim izdanjima, a neki tvrde da je u pitanju urođena sklonost ka modi. Iako obe najčešće nose haljine, ređe ponesu i pantalone, a mi smo izdvojili nekoliko njihovih savršenih kombinacija.


Kejt Midlton uglavnom bira skinny model pantalona koje ističu njene savršeno izvajane noge. Nosi ih u različitim bojama i kombinuje uz sakoe.

Uz njih najčešće nosi cipele sa punom petom koje obožava, ali u skladu sa situacijom ume da ponese i gumene čizme ili patike.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

Megan takođe voli da nosi uzak model pantalona i to uvek u crnoj boji. Ipak, ona bira dručiju obuću pa je tako jednom prilikom ponela kratke čizmice sa nitnama.

Koliko moćno izgleda klasika podsetila nas  je kada je crno jednostavno odelo, iskombinovala sa belom majicom i crnim salonkama.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti