Ivan Ivanović: Poslednja emisija će biti posvećena publici

Ivan Ivanović: Poslednja emisija će biti posvećena publici

Autor: | 21/12/2018

0

Voditelj Ivan Ivanović izjavio je da je odluku o odlasku sa televizije Prva na kojoj je proveo osam godina doneo iz ličnih i poslovnih razloga.

On je za agenciju Beta naveo da će poslednja emisiju "Veče sa Ivanom Ivanovićem" biti emitovana 28. decembra, a da je emisija u kojoj je gost Žarko Laušević, a koja će biti emitovana večeras, najbolja koju je uradio u svojoj karijeri.

-Večeras je poslednji intervju koji sam uradio što je vrlo važno jer mislim da su moji intervjui obeležili tu emisiju u svih 10 sezona. Poslednja emisija je sledećeg petka u kojoj tradicionalno pomažem svojim gledaocima. S obzirom na to da se emisije rade za publiku, red je da se oprostim u emisiji koja je posvećena našoj publici, rekao je Ivanović i istakao da on i njegov tim za sada nemaju ponudu, a ni plan šta će raditi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BLIC Zabava (@blic_zabava) on Dec 21, 2018 at 7:50am PST


-Ljudi koji rade ovu emisiju, 20 porodica, oko 50 ljudi, svi su istog stava kao i ja. Svi smo jednoglasni i osećamo i mislimo isto. Mislim da je u redu bilo da moje ime stoji uz Prvu svih ovih godina i isto tako mislim da nije u redu da stoji od januara pa na dalje, rekao je on za Betu.

 

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram/IvanIvanovic
Tagovi: Ivan Ivanović