Anđelina Džoli neprepoznatljiva: Ovako izgleda mama Petra Pana i Alise (foto)

Anđelina Džoli neprepoznatljiva: Ovako izgleda mama Petra Pana i Alise (foto)

Autor: | 15/10/2018

0

Poznata brineta u plavom izdanju snima fantastičnu dramu 'Come Away', koja donosi novi pogled na dve klasične dečje priče – 'Petar Pan' i 'Alisa u Zemlji čuda'.

'Come Away' imaće mračniji ton od verzija priče ispričane kroz crtane filmove, a u njemu će Petar i Alisa raditi kako bi pomogli svojim roditeljima da prebrode smrt jednog deteta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Jolie Addictz (@angelinajolieaddictz) on Oct 15, 2018 at 10:32am PDT

Film režira Brenda Čepmen, rediteljka animiranih filmova 'Merida Hrabra' i 'Princ od Egipta'.

Anđelina u filmu glumi Rouz, majku Petra Pana i Alise, dok njihovog oca glumi Dejvid Ojelovo, koji je na svom Instagramu objavio i zanimljivu fotografiju sa snimanja filma.

Na njegovom selfiju našla se veća grupa naših savremenika i plavuša Džoli koje kao da je vremeplovom dospela iz 1800-ih godina.

 

View this post on Instagram

 

Our film COME AWAY is now in the can! Can’t wait to share this magical reimagining of Alice in Wonderland and Peter Pan with you all. ?❤️??

A post shared by David Oyelowo (@davidoyelowo) on Oct 13, 2018 at 11:38am PDT

Posle filma misterije 'Uz more', koji je snimila 2015. s bivšim suprugom Bredom Pitom, film 'Come Away' je među prvima s kojima se Džoli vraća na velika platna.

Radu pred filmskim kamerama Džoli se vratila ovog leta, oživljavajući svoju ulogu Diznijevog anti-heroja u filmu 'Grdana 2', koji će se u bioskopima pojaviti u maju 2020. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Jolie Addictz (@angelinajolieaddictz) on Oct 15, 2018 at 10:31am PDT

hellomagazin.rs Guliver/Getty