Elegantna i doterana ispred piramida u Kairu: Melanija Tramp kao moderna verzija Indijane Džonsa

Elegantna i doterana ispred piramida u Kairu: Melanija Tramp kao moderna verzija Indijane Džonsa

Autor: | 07/10/2018

0

Melanija Tramp je pre nekoliko dana doletela u Afriku gde je započela svoje prvo samostalno diplomatsko putovanje. Prva dama u manje od nedelju dana posetila je Ganu, Malaviju, Keniju i Egipat.

Melanija je oduševila svet i Amerikance svojim angažmanima po Keniji, gde je posebne simpatije zaradila obilaskom safarija, hraneći slončiće. Ali pravi spektakl, prva dama ostavila je za sam kraj svog istorijskog putovanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TheYeshivaWorld.com (@theyeshivaworld) on Oct 6, 2018 at 7:08pm PDT

Ispred piramida u Kairu, elegantna i doterana od glave do pete, gospođa Tramp obratila se novinarima i odgovorila na sva postavljena pitanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yalla Egypt | يالا مصر (@yalla.egypt) on Oct 7, 2018 at 3:33am PDT

Kazala je da joj je petodnevno putovanje po starom kontinentu bilo nezaboravno i da svojom administracijom želi da pokaže svetu da joj je stalo. Melanija se potom osvrnula na komunikaciju predsednika Donalda Trampa putem društvene mreže Tviter.

 

- Ne slažem se uvek sa stvarima koje objavljuje na Tviteru i to mu kažem. Iskreno mu kažem svoje mišljenje i dam dobronameran savet. Nekada me on posluša, a nekad ne, ali ja imam svoj glas i stavove i važno mi je da mogu da izrazin šta mislim.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: Melanija Tramp