Zanosna Brazilka: Devojka slavnog Nejmara zablistala poput filmske dive

Zanosna Brazilka: Devojka slavnog Nejmara zablistala poput filmske dive

Autor: | 03/09/2018

0

Iako na filmskom festivalu u Veneciji nije nedostajalo slavnih zvanica, za zgodnom Brunom Markezine na premijeri filma 'The Sisters Brothers' okrenule su se mnoge glave.

Tamnokosa Brazilka za tu se prigodu odlučila za upečatljivo izdanje pa je u seksi haljini bez naramenica brenda Ralph and Russo, čije je kreacije nosila i Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, bila pravi mamac za poglede.

Reč je o maksi haljini izrađenoj od zlatne tkanine sa zanimljivo rešenim dekolteom srcolikog oblika i bez naramenica, a koja ne trpi nepravilnosti. Raskošna kreacija dostojna holivudske dive, lepo je naglasila skladnu liniju ove atraktivne brinete, a posebno glamurozni štih dao je dubok šlic s jedne strane.

Zavodljivi je outfit upotpunila bobom u retro stilu, zlatnim sandalama i efektnom ogrlicom te je zgodna devojka najbolje plaćenog fudbalera u istoriji izgledala poput holivudske princeze.

Par je u vezi već nekoliko godina, a kako se pričalo, prekinuli su nakon što je zvezda sapunica odbila Nejmarovu prosidbu. Ipak, kasnije su se i pomirili i otad su nerazdvojni.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty