Kristijano Ronaldo poludeo jer nije izabran za najboljeg fudbalera Evrope (video)

Kristijano Ronaldo poludeo jer nije izabran za najboljeg fudbalera Evrope (video)

Autor: | 01/09/2018

0

Trener Juventusa Masimilijano Alegri otkro je kako je Kristijano Ronaldo prihvatio činjenicu da neće biti izabran za najboljeg fudbalera Evrope.

Ronaldo se nije pojavio na dodeli nagrada u Monaku, iako je bio u konkurenciji za najboljeg fudbalera Evrope, a dobio je priznanje za najlepši gol i imenovan je za najboljeg napadača.

Alegri je izjavio da je Ronaldo bio ljut što nije proglašen za najboljeg fudbalera Evrope i da je sam odlučio da se ne pojavi na ceremoniji u Monaku.

- Ronaldo je bio uzrujan i ljut jer je prošle godine postigao 15 golova i zajedno s Modrićem i ostalima u Realu osvojio Ligu šampiona. Smatra da je zaslužio nagradu, ali to samo pokazuje kako i dalje želi da bude najbolji. Nije došao na dodelu, to je njegov izbor koji moramo poštovati - rekao je Alegri.

 

Podsetimo, fudbaler Real Madrida i reprezentativac Hrvatske Luka Modrić, dobio je nagradu za najboljeg fudbalera Evrope za sezonu 2017/2018. Hrvatski vezista je dobio veliko priznanje za sjajne partije koje je pružao u dresu kraljevskog kluba protekle sezone.

hellomagazin.rs Guliver/Getty