Drejk je najzad priznao da ima tajnog sina: Nisam krio sina od sveta, već svet od njega

Drejk je najzad priznao da ima tajnog sina: Nisam krio sina od sveta, već svet od njega

Autor: | 30/06/2018

0

Iako se mesecima spekulisalo da popularni reper Drejk ima vanbračno dete, muzičar je tek sada otvorio dušu i priznao svetu da je otac dečaka, kojeg je dobio iz veze sa francuskom porno glumicom Sofi Bruso.

Sofi, koja se koristila imenom Rouzi Divajn, izašla je u javnost početkom prošle godine s tvrdnjom da iščekuje njegovu bebu te je tvrdila kako je pevač od nje zatražio da izvrši pobačaj. Drejk je poricao da je on otac, iako je predstavnica za štampu dodala da ako on je otac da će “učiniti pravu stvar za dete”.

Stvari su se onda stišale sve do prošlog meseca kada je Puša-Ti objavio pesmu ‘The story od Adidon’ u kojem repuje o Drejkovom tajnom sinu, čije je ime Adonis. Fanovi od onda čekaju odgovor, i izgleda da je stigao.

- Nisam krio svog klinca od sveta/krio sam svet od svog klinca - repujea Drejk u pesmi Emotionless s novog albuma Scorpion.

- Kada objavljujem vesti o mom životu ne trčim na blogove/Jedini kojima želim da kažem su oni koje mogu da nazovem - dodao je.

 

U drugoj pesmi, nazvanoj ‘March 14’ spominje i Sofi, repujući “Ona nije moja ljubav kao Bili Džin ali mali je moj.”

Spominjući i svoju mamu Sendi Grejem, Drejk nastavlja, “Sendi bi mi rekla da je dovoljan i samo jedan put, i dovoljan je bio samo jedan put/sr*nje, sreli smo se samo dvaput, dvaput.”

“Izazivao sam svoje roditelje na svakom albumu/Sad mi je neuprijatno da im kažemda sam završio kao su-roditelj/Uvek obećavao porodicu/Želeo sam da budem drugačiji jer sam i sam prošao kroz to.”

Drugde u pesmi potvrđuje da mu je sin rođen u oktobru i da je tada DNK test potvrdio da mu je on otac, Drake je to proslavio u Majamiju. Otkrio je i da je sina sreo samo jednom, za Božić.

Uz to, na albumu se nalaze i dosada neobjavljena pesma Majkla Džeksona, kao i gostovanje Džej Zija.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: drejk