Heder Loklir u novom problemu: Ponovo uhapšena nakon napada na policajca (video)

Heder Loklir u novom problemu: Ponovo uhapšena nakon napada na policajca (video)

Autor: | 26/06/2018

0

Glumica Heder Loklir (56), najpoznatija po ulogama u serijama 'Melrose Place' i 'Dinastija' , je uhapšena pošto je udarila policajca i medicinskog tehničara, prenosi The Sun. Slavna glumica je i u prošlosti imala ispade i problema sa zakonom.

Do incidenta je došlo pošto je glumičin bliski član porodice pozvao Hitnu pomoć jer je Heder preterala s drogom i alkoholom. Pošto su stigli policajci i lekari, ona je navodno počela da ih udara i tera. Udarila je i medicinskog tehničara koji je pokušao da je smiri. Prvo su je odveli u bolnicu na ispumpavanje od alkohola i zadržali je kako bi se otreznila. Posle toga su je odveli u pritvor iz kojeg su je pustili nakon nekoliko sati uz kauciju od 20 hiljada dolara.

 

Heder je pre samo deset dana završila na psihijatrijskoj proceni jer je član njene porodice nazvao Hitnu jer je glumica pretila da će se ubiti u svom domu u Kaliforniji. Član porodice je rekao da je glumica uznemirena i nasilna i da preti kako će pronaći pištolj i da će se ubiti.

Ni to nije bio jedini incident s glumicom jer je u martu policija morala da interveniše zbog dojave da se Loklir tuče s dečkom, građevinarom Krisom Hejserom (56). Glumica se nije smirila ni kada su došli policajci te je nasrnula na njih, a pretila im je i svojim pištoljem za koji je tvrdila da ga drži u kući. 

U policijskom zapisniku navedeno je da je tog spornog dana kada je Heder uhapšena zbog porodičnog nasilja, njen dečko uhvaćen kako je na ivici kreveta drži za ruke, dok je ona ležala na krevetu. Policajci su rekli da su primetili da Kris krvari iz nosa, a i da ima ogrebotine po grudima. Ispričao im je da ga je Heder napala i udarala, i da ga je čak i ugrizla za lice.

 

Loklir je zbog toga otišla na lečenje i pokušala da reši probleme s alkoholom, što je njen šesti pokušaj odvikavanja.

 

Porodica očigledno ne zna kako da pomogne Heder koja proživljava svoje najteže dane. Loklir ima kćer Avu Samoboru (20) s bivšim mužem, gitaristom Ričijem Samborom (58). Upravo je Ava najzabrinutija zbog maminog zdravlja.

- Ava je zabrinuta i tužna zbog majčinog mentalnog stanja - rekao je njen prijatelj.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: Heder Loklir