Boris Novković ponovo voli: Iris i ja smo u vezi, lepo nam je

Boris Novković ponovo voli: Iris i ja smo u vezi, lepo nam je

Autor: | 30/05/2018

0

Idem u svemu do kraja i sto posto na sat, ali srcem, rekao je pevač Boris Novković (50) svojevremeno za jedan magazin.

Novković se prošle nedelje na zagrebačkoj pretpremijeri dokumentarnog filma 'Vatreni' družio s atraktivnom studentkinjom modnog dizajna Iris Volf (24).

Pevač je potvrdio da mu je Volf nova djevojka. 

- Iris i ja smo u vezi, lepo nam je - rekao je Boris za Story.hr. Par se može videti u šetnjama po gradu, a manekenka često šeta svoja dva udomljena psa po Maksimiru.

Zagrepčanku je 2015. fotograf Boris Štajduhar na svom izboru lepote proglasio najseksi Hrvaticom.

- Čim sam stala pred Štajdijev objektiv, sva stidljivost pala je u zaborav - prisetila se studentkinja.

- Savetovala bih devojkama da budu prirodne i svoje. Nemojte se libiti da budete drugačije jer u moru klonova treba se istaći - rekla je Iris koja se bavi i manekenstvom.

Inače, Novković se početkom godine pohvalio da je u vezi s balerinom pozorišta Komedija i defektološkinjom Anom Hanić. Pevača je navodno očarala njena plesna tačka, a kasnije je rekao da se gledajući Anu osećao kao da je zalutao u film 'La La Land'. Zajednički poznanici dogovorili su im kafu, koja je završila 'fatalno'. Početkom januara zaljubljeni par posetio je Dubai.

Novković se lani razveo od Zadranke Ines Katić (30). Da mu ni treći brak nije uspeo dao je naslutiti pesmom 'Nije htela' i rečima koje su sugerisale kraj osmomesečnog braka i romanse s Ines. Novković često ističe da živi iskreno sam sa sobom i ne pristaje na život u laži koliko god to nekome smetalo...

hellomagazin.rs Boško Karanović
Tagovi: boris novković

Najnovije vesti