Ništa od raskida: Nikad srećnija Nina u Filipovom zagrljaju (foto)

Ništa od raskida: Nikad srećnija Nina u Filipovom zagrljaju (foto)

Autor: | 26/04/2018

0

Pre nekoliko dana javnost je iznenadila vest da su mladi teniser Filip Krajinović i voditeljka Nina Radulović stavili tačku na jednogodišnju vezu. Navodili su se različiti razlozi za rastanak, a govorilo se i da je voditeljka sumnjala da joj je dečko bio neveran.

Filip Krajinović rešio da se oženi Ninom Radulović, Novak Đoković će biti kum?

A post shared by Aska.rs (@aska.rs) on Apr 25, 2018 at 7:00am PDT


-Nekoliko puta mu je nalazila poruke sumnjive sadržine, za koje je uvek imao opravdanje. Kada se umorila od svega, ostavila ga je prvi put. Nedelju dana posle raskida Filip je uspeo da je vrati i obećao je da će promeniti to što joj smeta. Mogla je da zna da od toga neće biti ništa, ispričao je izvor blizak paru za  “Alo” i dodao da su se svađe intezivirale.

Prevara se ne oprašta: Nina Radulović i Filip Krajinović stavili tačku na svoju ljubav?

-Iako je tih nekoliko dana bio pažljiviji i posvetio joj se potpuno, ubrzo se nastavilo sve po starom. Tada su usledile još gore svađe. Filip je počeo da krivi Ninu što previše radi i vadio se da je njen posao razlog zbog kojeg ne provode dovoljno vremena zajedno. S druge strane, on joj se stalno pravdao kada ga nema kako ima sportske obaveze, a za to vreme je bio sa društvom i nekim devojkama. Kada je to saznala, plakala je danima- zaključio je izvor .

Ipak, najnovijom fotografijom na Instagram profilu  mladi teniser poručuje da od raskida nema ništa, i da su on i Nina zaljubljeniji nego ikada.

Srce i osmesi svedoče da je u njihovoj vezi sve u najboljem redu.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram