Najzad zajedno na crvenom tepihu: Skarlet Johanson i Kolin Džost zaljubljeni do ušiju (video)

Najzad zajedno na crvenom tepihu: Skarlet Johanson i Kolin Džost zaljubljeni do ušiju (video)

Autor: | 24/04/2018

0

Osim što se u Los Anđelesu u ponedjeljak uveče premijerno prikazivao Marvelov novi film 'Avengers: Infinity War', Skarlet Johanson koja u njemu igra jednu od glavnih uloga, premijerno je na crvenom tepihu pokazala svog dečka Kolina Džosta i potvrdila vezu o kojoj se šuška već punih godinu dana.

Par je bio u središtu pažnje, a pritom se nisu suzdržavali od nežnosti i poljubaca kojima su pokazali koliko se vole.

 

Skarlet, inače poznata po svojoj platinasto plavoj kosi ovog je puta pokazala novu frizuru. Trenutno je brineta i to kratke kose, koja joj stoji odlično. Osim toga zablistala je i u svetlucavoj srebrnoj haljini bez naramenica s dva duboka proreza ispod kojih se nazire tačkasti til.

Njen izabranik i kolega, Kolin Jost obukao je klasično crno odelo u kojem je izgledao vrlo elegantno.

 

O vezi 33-godišnjakinje i dve godine starijeg komičara i glumca počelo je da se govori u maju prošle godine kada su navodno viđeni u prisnim zagrljajima na jednom društvenom događanju.

 

Bilo je to svega nekoliko meseci pošto se Johanson rastala od francuskog novinara Romejna Dorijaka s kojim deli i dvogodišnju ćerkicu Rouz Doroti.

Romejn i Skarlet bili su u braku dve godine, a posle razvoda ostali su u pristojnim odnosima radi zajedničkog odgoja svoje ćerkice.

hellomagazin.rs/m.g. Printscreen/Youtube