Koačela 2018: Bijonse oduševila publiku jednim od najboljih nastupa u istoriji festivala (video)

Koačela 2018: Bijonse oduševila publiku jednim od najboljih nastupa u istoriji festivala (video)

Autor: | 15/04/2018

0

Slavna Bijonse je prva Afroamerikanka koja je bila jedna od glavnih izvođača na Koačeli, kultnom muzičkom festivalu u kalifornijskom Indiju.

Uzbuđeni fanovi su zbog nje ovogodišnjem festivalu čak dali nadimak ‘Beychella’, a ona je svakako ispunila očekivanja i napravila šou za pamćenje.

Објава коју дели Beyoncé (@beyonce) дана 15. Апр 2018. у 9:22 PDT

Pevačica je prvo prodefilovala pozornicom u crno-zlatnom trikou s plaštom u pratnji plesačica, a posle toga je otvorila nastup pesmom Crazy in love koju je izvela u pratnji limenog orkestra, što je sve iznenadilo.

- Koačela, hvala što si mi dopustila da budem prva crnkinja među glavnim izvođačima - rekla je Bijonse, a zatim zapevala Run The World (Girls). U gotovo dva sata, Bej je pevala hitove s poslednjeg albuma Lemonade, a imala je još niz iznenađenja.

Објава коју дели D O U G™ ♉️ (@dougbada) дана 15. Апр 2018. у 12:02 PDT

Odala je počast Nini Simon i citirala Malkolma Iksa. Sa suprugom Džej-Zijem je otpevala Deja vu i zaplesala sa sestrom Solanž.

Ali, vrhunac nastupa je bio kada je izašla na pozornicu s Keli Rouland i Mišel Vilijams, pevačicama s kojima je započela karijeru u grupi Destiny’s Child. Devojke su otpevale svoje hitove iz devedesetih: Say my name, Soldier i Lose my breath.

Bijons je trebala da nastupi još prošle godine, ali otkazala je koncert zbog trudnoće. Umesto nje je nastupila Lejdi Gaga. Osim Bijonse, nastupali su i The Weeknd i Eminem. Pogledajte ceo nastup (Bijonsin započinje na drugom minutu).

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti