Amber Herd: Nadam se da je sad jasno da sa Džonijem Depom nisam bila zbog novca

Amber Herd: Nadam se da je sad jasno da sa Džonijem Depom nisam bila zbog novca

Autor: | 12/04/2018

0

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo donatorima u ime sve dece i porodica na čije su živote uticali velikodušnim donacijama tokom 2017. , stoji u izveštaju Dečje bolnice u Los Anđelesu. Među spomenutim donatorima bila je i Amber Herd (31), koja je, baš kako je i obećala, donirala ceo iznos koji je dobila posle brakorazvodne parnice od bivšeg supruga Džonija Depa (54). 

Naime, buran razvod glumca i Amber završio je sporazumom u kojem je Dep bivšoj ženi trebao da isplati sedam miliona dolara, a Herd je najavila da će iznos u celosti donirati Američkom udruženju za ljudska prava i Dečjoj bolnici u Los Anđelesu u kojoj volontira deset godina.

- Nadam se da je sad jasno da ovo sve nisam radila kako bih od Džonija izvukla novac - izjavila je tada Amber.

 

Heard, koju smo gledali u filmu 'Liga pravde' kao kraljicu Atlantisa Meru, razvela se od Džonija posle godinu dana braka i pet godina veze. Glumica je zatražila razvod u maju 2016., a odmah potom dobila privremenu sudsku zaštitu od Depa. Kao razlog zahteva za razvod braka glumica je navela 'nepomirljive razlike', takođe ga je optužila za nasilje u vezi, koje je kulminiralo u maju, kada joj je Džoni navodno bacio mobilni u lice i razbio nekoliko stvari u njenom stanu.

Depov advokat odbacio je optužbe tvrdivši da Herd pokušava preko lažnih optužbi da se finansijski okoristi.

 

Glumica i manekenka u februaru ove godine je po drugi put raskinula s inovatorom i milijarderom Ilonom Maskom (46). Iako portal TMZ tvrdi da je Mask prekinuo vezu, on kaže da mu je Herd slomila srce jer je bio jako zaljubljen.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti