Nina Seničar: Uskrs u Los Anđelesu uz srpske specijalitete i farbana jaja

Nina Seničar: Uskrs u Los Anđelesu uz srpske specijalitete i farbana jaja

Autor: | 07/04/2018

0

Voditeljka, glumica i model Nina Seničar  već godinama živi i radi u Los Anđelesu. U tom gradu će proslaviti i Uskrs u skladu sa tradicijom.

– Ovaj važan datum provešću, kao i svake godine, u krugu prijatelja iz Srbije, uz kulinarske specijalitete sa našeg podneblja i nezaobilazna farbana jaja – rekla je atraktivna Novosađanka za Novosti.

Domaćica popularnog kviza "Ja volim Srbiju", je za ovaj list istakla kako  da rodni kraj uvek nosi u srcu zbog porodice i prijatelja i da će se, kao i dosad, često i rado vraćati u svoju zemlju.  Ona je otkrila i šta je motiviše da bude deo  ovog popularnog projekta.

- Saradnja sa odličnom ekipom, moji divni kapiteni Nenad Okanović i Nele Karajlić i svi sjajni ljudi, koji rade iza kamera, rekla je za Novosti i dodala da je kviz "kupio" edukativnim aspektom.

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar) on Feb 15, 2018 at 9:46am PST

-Uprkos svim problemima i nedaćama kroz koje srpski narod prolazi godinama, mi se usredsređujemo na pozitivne stvari i podsećamo gledaoce na lepe događaje i velike uspehe naših ljudi-rekla je lepa voditeljka.

Hellomagazin.rs Mirko Tabaševic/ Instagram
Tagovi: Nina Seničar