Da li će Emina Jahović i Mustafa Sandal dati još jednu šansu svojoj ljubavi i braku?

Da li će Emina Jahović i Mustafa Sandal dati još jednu šansu svojoj ljubavi i braku?

Autor: | 03/04/2018

0

Od kako su Emina Jahović i Mustafa Sandal objavili da su odlučili da se razvedu nakon deset godina braka, mediji ne prestaju da spekulišu o razlozima koji su doveli do ovoga, a sada su se pojavile i priče o njihovom mogućem pomirenju.

Oboje su više puta naglasili u različitim prilikama da su im njihova deca, sinovi Javuz i Jman prioritt u životu, a i nakon raskida njih dvoje su u potpunosti posećeni njihovom odgajanju i trude se da oboje podjednako učestvuju u svim njihovim aktivnostima.

- Emina i Mustafa su se mnogo voleli. Ni nakon razvoda njihova ljubav nije postala manja. Jednostavno, imali su probleme koje su probali da reše. Međutim, u poslednje vreme pevačica sve češće razmišlja o pomirenju - rekao je za "Blic" neimenovani izvor.

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана 10. Јан 2018. у 9:55 PST

Ovo je samo podgrejalo priču o mogućem pomirenju nakon što su Mustafa i Emina za vikend prisustvovali utakmici svog sina Jamana i zajedničli navijali i bodrili ga.

Pošto se svaka njihova reakcija, post, prati, Emina je nedavno objavila rečenicu koja je i te kako dvosmislena i mnogi su pomislili da je upućena upravo turskoj zvezdi. Pevačica je citirala Paula Koelja, koji je rekao: "Ako i dalje misliš o tome, vredi rizikovati", napisala je ona.

Emina je sa Mustafom postigla sporazumni dogovor i zbog sinova je sa njim u dobrim odnosima, ali nakon objave da su odlučili da okončaju brak ni jedno od njih dvoje se više nije oglasilo u javnosti na ovu temu.

Šta vi mislite?

Da li će se Emina i Mustafa pomiriti?

Ne, to su pusti snovi medija
Da, stvoreni su jedno za drugo

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...
hellomagazin.rs/m.g. hello/arhiva