Džejms Stant vređa bivšu suprugu: Petra Eklston je užasno ljudsko biće, a njen otac je patuljak!

Džejms Stant vređa bivšu suprugu: Petra Eklston je užasno ljudsko biće, a njen otac je patuljak!

Autor: | 27/02/2018

0

Petra Eklston je posle šest godina braka rešila da stavi tačku na njega i da se zauvek raziđe sa Džejmsom Stantom, za koga je tvrdila da je maltretira. U tome joj je pomogao njen otac Berni.

Ali, Džejms je odlučio da za medije ispriča i svoju stranu priče, koja nije ni malo laskava, a pride se potrudio da bivšu suprugu, kao i njene roditelje izvređa javno.

- Najbolja je žena koju sam imao, a onda je počela da se ponaša kao da je bila na lobotomiji. Ona je sada užasno ljudsko biće - komentarisao je biznismen i trgovac umetninama Džejms Stant (36) svoju sada već bivšu suprugu, manekenku i bogatu naslednicu Petru Eklston (29). Stant je u intervjuu za britanski magazin Tatler izvređao Eklston s kojom je prošle godine okončao brakorazvodnu parnicu, ali i njene roditelje.

 - Upropastio sam sebi imidž u javnosti oženivši ćerku zvezde sa C-liste - požalio se nazvavši Petrinog oca, milijardera i bivšeg vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona (87) idiotom. Pritom je dodao kako mu ništa ne zamera.

- Ne osećam mržnju prema njemu, on je samo koljač i nema empatije - objasnio je Stant i rekao kako je Berni 'patuljak', a njegovu bivšu suprugu i Petrinu majku, Slavicu Eklston (59) počastio je nadimkom 'Lady Macbeth'. Tvrdi da je 'patuljak' kriv za razvod od manekenke, a s tim mišljenjem se slaže i njegov otac Džefri.

Istakao je kako je ipak Slavica najgora od svih u porodici, ali nije objasnio zašto. Stant je prozivke kako je živeo na račun svoje bivše supruge, bogate naslednice odbacio i rekao je kako tako živi od 19. godine.

- Počeo sam već tada da sakupljam luksuzne automobile i onda sam oženio zvezdu sa C-liste - objasnio je biznismen. Stant se s Petrom oženio 2012. u Rimu, a prema pisanju britanskih medija na venčanje su potrošili oko 12 miliona eura. Par ima ćerku Laviniju (5) i blizance Endrjua i Džejmsa (3). Manekenki je laknulo kada su se konačno razveli posle javnih svađa.

- Drago mi je što je gotovo kao i Petri. Nećemo da imamo veliku proslavu ni šampanjac nego idemo na ručak sa mamom i ostatkom porodice - istakla je Petrina starija sestra Tamara Eklston (33) koja je komentarisala i Stantov intervju.

- Kakav to muškarac uradi ovo na ćerkin rođendan. Ako ne prestane da govori laži o mojoj porodici, mi ćemo morati da počnemo da otkrivamo istinu o njemu - zaključila je Tamara.

 

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty