Planula ljubav, blagoslov brzo stigao: Nataša Bekvalac u drugom stanju

Planula ljubav, blagoslov brzo stigao: Nataša Bekvalac u drugom stanju

Autor: | 04/08/2017

0

-Svakako da bih volela da imam dete, ali ne da bih Hani podarila brata ili sestru, već zato što decu smatram krunom ljubavi. Mora ljubav da me inspiriše za to da se ostvarim kao majka drugi put - rekla je Nataša kada je uplovila u romansu sa preduzetnikom i IT stručnjakom Lukom Lazukićem.

Kako je Nataša Bekvalac čestitala Luki rođendan

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jul 10, 2017 at 11:46am PDT

Čini se da je njihova ljubav dovoljno jaka, obzirom da je Nataša trudna dva meseca.

- Nataša je trudna i srećna je zbog toga, ali plan joj je bio da barem još neko vreme to sačuva za sebe. Pevačica je posumnjala da je trudna dok je sa Lukom bila u Grčkoj pre nekoliko nedelja. Uradila je test, prekinula odmor i odmah se vratila u Beograd. Nakon posete ginekologu, više nije bilo sumnje - navodi izvor blizak pevačici za svet.

Intrigantna poruka Nataše Bevalac: Nikada ne budite nečija kopija

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Aug 2, 2017 at 10:38am PDT

Nataša se trudila da ovu informaciju sakrije od javnosti, ali u tome nije uspela.

- Oboje su presrećni zbog bebe. Nataša je sigurna da je Luka idealan muškarac sa kojim treba da ima bebu i da je ušao u njen život pravo na vreme - kaže drugarica.

Podsetimo, Nataša Bekvalac i preduzetnik i IT stručnjak Luka lazukić uplovili su u romansu ubro nakon što se Bekvalčeva razvela od drugog supruga Ljube Jovanovića.

Pevačica je, inače, na svom profilu na Instagramu podelila snimak s jednog nastupa na kojem je, uprkos tome što su temperature u Beogradu veoma visoke, nosila širu mantil-haljinu koja sakriva stomak.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Aug 3, 2017 at 12:25pm PDT

Hellomagazin.rs Andreja Damjanović/ Ivan Vučićević/Instagram