Stefan Živojinović: O otmici ne volim da govorim jer ne želim da me sažaljevaju

Stefan Živojinović: O otmici ne volim da govorim jer ne želim da me sažaljevaju

Autor: | 19/07/2017

0

Pred kraj 2000. godine sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića je otet. Taj događaj je svakako obeležio njegovo odrastanje, ali danas posle 17 godina prisetio se tog trenutka i prvi put rekao šta ga podseća na to.

- Sve što se desi treba gledati sa pozitivne strane. Sve što sam ja shvatio je da treba uživati svakog dana jer nikad ne znate šta će da vam se desi- naglasio je Stefan.

Ipak on ne voli da posvećuje poseban značaj i skreće pažnju javnosti tim trenutkom iz svoje prošlosti, piše pulsonline.

- Ne volim da pričam o tome, ne zato što imam traume, odavno sam to prevazišao, nego ne dolazim u emisije da bi me ljudi žalili "Jao, vidi ga jadan šta mu se desilo" - šaljivo je naglasio mladi Živojinović gostujući u emisiji "Letnjih 150 minuta".

Stefan je ovih dana posvećen predstavljanju svoje nove pesme "Druga liga".

-Oduvek sam voleo da pevam, da sviram, da zabavljam ljude. Od malena nosim to u sebi, ali je odluka da profesionalno počnem time da se bavim “eksplodirala” u trenutku. Roditelji su nas naučili da u životu treba imati i plan A, i plan B, i plan C, “bekap” varijantu, jer se nikad ne zna šta nas sve čeka. Svestan sam da je mala verovatnoća da će neko biti nova Lepa Brena ili novi Boba Živojinović, zato sam se posvetio školovanju, radio i poslove sa strane, ali sada sam odlučio da se hrabro i u potpunosti posvetim muzici, rekao je Stefan za naš magazin i dodao da su njegovi aduti odlučnost i strpljenje.

-Najveća je sreća kada si u prilici da radiš ono što najviše voliš i da se u potpunosti tome posvetiš. Nadam se da će publika to prepoznati, a vreme će pokazati koliko ću trajati. Odlučnost i strpljenje moji su aduti.-

 

 

Hellomagazin.rs Andreja Damjanovic/Instagram/Stefan Zivojinovic