Mateja Kežman dobio neobičan poklon za rođendan

Mateja Kežman dobio neobičan poklon za rođendan

Autor: | 13/04/2017

0

Nekadašnji fudbaler Partizana i naš reprezentativac Mateja Kežman doživeo je više nego prijatno iznenađenje dan pre 38. rođendana.

Naime, u jednom od restorana u kojem je Kežman očigledno rado viđen i čest gost ekipa je odlučila da nekadašnjeg fudbalera ostavi bez teksta - ručno rađenom poslasticom.

Uz fino serviranu voćnu salatu i interesantno aranžiran sladoled, na tabli su ispisani stihovi pesme koju su svom ljubimcu spevali Grobari povodom sjajnih partija i brojnih golova koje je dao Crvenoj zvezdi noseći crno-beli dres.

„Nekad se zvala Ljutice Bogdana, a sad se zove Mateje Kežmana“, ispisano je šlagom, a sve je ukrašeno čokoladnim mrvicama, piše Kurir.

A post shared by Mateja (@kezman888) on Apr 10, 2017 at 2:37pm PDT

Nekadašnja fudbalska zvezda veliki je ljubitelj društvenih mreža, na kojima često objavljuje fotografije sa svojim izabranicom Tarom. Iako su u već dužoj ljubavnoj vezi, par zasad ne planira da stane na ludi kamen.

A post shared by Mateja (@kezman888) on Apr 7, 2017 at 7:26am PDT

- Nisam protivnik braka. Bio sam jednom u braku. Nažalost, ispalo je možda onako kako nisam očekivao. Ali u suštini, to je život. Iz tog braka imam predivnu decu. Poštujem i dalje brak kao instituciju i videćemo šta će doneti životni tok - kaže Mateja Kežman.

Mateja Kežman: Nisam protivnik braka, poštujem ga kao instituciju

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. Antonio Ahel/ATAImages
Tagovi: Mateja Kežman