Ćerka Ane Vintur se udaje: Venčanje koje će povezati dve moćne Vogue porodice

Ćerka Ane Vintur se udaje: Venčanje koje će povezati dve moćne Vogue porodice

Autor: | 24/03/2017

0

Ana Vintur, stroga je šefica američkog izdanja modne Biblije Vogue, čiji se svaki korak pomno prati. Gdje je, s kim, što nosi i što radi, modni i svijet šoubiznisa to baš uvijek zanima. Ali, ovoga puta u središtu pažnje nije Ana, već njena ćerka Bi Šafer!

Lepa Anina ćerka se verila za markantnog Italijana Frančeska Karocinija, sina nedavno preminule urednice italijanskog izdanja Voguea, Franke Socani. Obzirom da će ovo venčanje povezati dve moćne Vogue porodice, nije ni čudo kako je to ove nedelje bila glavna šoubiz vest.

Podsetimo, prve glasine o novom slavnom paru javile su se prošle jeseni, kada se Bi pojavila na premijeri njegovog dokumentarnog filma o njegovoj majci "Franca: Chaos & Creation", ali par je vrlo vešt u skrivanju svoje intime. Njihove majke, osim bliskih saradnica, bile su i vrlo bliske prijateljice, a vrlo je zanimljiva činjenica kako su obe postale glavne urednice iste godine pa su jedna drugoj bile podrška od samih početaka.

Bi je inače producentkinja, a trenutno radi kao jedna od producenata na šou programu "Late Night with Seth Meyers", dok je Frančesko reditelj, ali i fotograf. Osim filmova, režira imuzičke spotove, a dosad je radio i sa zvezdama A-liste, kao što su Bijonse i Niki Minaž.

A post shared by Ytd Pty Ltd (@ytdptyltd) on Feb 23, 2017 at 2:02pm PST

Zanimljivo je i kako je zgodni Italijan pre Bi ljubio pevačicu Lanu Del Rej, ali njihova romansa je trajala vrlo kratko, u leto 2014. godine.

Javnost je ostala zakinuta za sve ostale detalje u vezi venčanja, za koje smo sigurni kako će biti raskošno, ali i objavljeno na stranicama slavnog časopisa, i to u oba izdanja.

A post shared by Metro Society (@metrosocietyph) on Mar 22, 2017 at 8:47am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Pročitajte još

Najnovije vesti