Kejt Vinslet: Naučila sam da prihvatim svoje mane i da se ne izvinjavam nikome zbog onoga što jesam

Kejt Vinslet: Naučila sam da prihvatim svoje mane i da se ne izvinjavam nikome zbog onoga što jesam

Autor: | 23/03/2017

0

Poznata glumica Kejt Vinslet ima bogatu glumačku karijeru. Ipak, nedavno je otkrila da je nekoliko puta preispitivala svoju odluku da se bavi ovim poslom.

Držeći govor u okviru WE Day manifestacije koja je održana u londonskoj areni Kejt je otkrila da su je u srednjoj školi ismevali zbog debljine i velikih stopala, ali i da su je odbijali na kastinzima za uloge i davali joj poražavajuće izgovore.

“Titanik” bez Lea i Kejt? Da, to je bio plan...

- Dobra si glumica, možda će se u nekom filmu naći uloga debele devojke u kojoj ćeš moći da zablistaš i da napraviš karijeru kao neko ko igra samo takve uloge - ispričala je Oskarovka.

Takve izjave uticale su na njeno samopouzdanje, ali je znala da je gluma čini srećnom i da ne bi trebalo loše da se oseća zbog svog izgleda.

- Naučila sam da prihvatim svoje mane i da se ne izvinjavam nikome zbog onoga što jesam. Ovo je ono što ja jesam. Prava ja. Kejt iz Redinga - naglasila je glumica. Onda je izabrana za ulogu Rouz u Titaniku.

- Izabrana sam iako biste najmanje očekivali da jednu takvu ulogu u jednom od najvećih filmova svih vremena dobije Kejt koja je prodavala sendviče u Redingu - rekla je glumica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/gettyimages
Tagovi: kejt vinslet