Dru Barimur ne može da odvoji ćerke od Pepeljuge i Diznilenda (video)

Dru Barimur ne može da odvoji ćerke od Pepeljuge i Diznilenda (video)

Autor: | 10/02/2017

0

Dru Barimur je pre tri nedelje odvela ćerke Olivu i Frenki Kopelman, koje imaju pet i dve godine, u Diznilend, ali nije očekivala da će ih poseta "Najmagičnijem mestu na planeti" toliko opčiniti, posebno kada su upoznale Pepeljugu!

- Od tada Frenki svakoga dana pita kada ćemo ponovo da idemo u Diznilend - ispričala je Dru u šou programu Seta Majersa.

- Pokušala sam racionalno da razgovaramm sa njom i da joj objasnim da moramo da idemo za Orlando i da će biti teško da samo uskočimo u avion i odemo do Diznilenda u ovom trenutku.

Dru je objasnila bile potpuno "lude" za Diznilendom, da im je to najlepše što su doživele do tada i da su joj suze krenule dok ih je gledala koliko su srećne i koliko se raduju.

Sin Seta Majersa, Eš Majers ima samo 10 meseci, tako da je Dru upozorila voditelja na ono što ga čeka:

- Ako ikada budeš vodio sina u Diznilend, sve će se to pretvoriti u jednu beskonačnu posetu!

Da bi dokazala to što priča i savetuje Seta, Dru mu je ponudila i fotografije kao dokaz - kako se Oliva baca po podu odbijajući da napusti Diznilend jer je imala misiju da uhvati pticu:

- Ovo je dokaz koji pokazuje moju ćerku na zemlji koja nije htela da ide. Želela je da juri za patkom ili da juri neku drugu zanimljivu pticu, možda neku izmišljenu, možda divlju... Ali, koja god da je bila, Oliva je bila odlučna u svojoj nameri! Kao roditelj u tom momentu imate dilemu: Mogu da je pustim da juri "pticu", jer može da bude srećna ako je ulovi, a može da bude besna na patku jer će joj pobeći, a to je bolje nego da bude ljuta na mamu koja joj je zabranila da to radi. Zato sam je pustila da radi šta je smislila i čekala da vidim šta će se desiti.

Oliva je takođe imala sličnu scenu i u drugom delu čarobnog sveta, a Dru je ponovo bila mudra:

- To je tako, nikada ne možete predvideti kada će dete imati neki svoj mali napad besa, želje da uradi nešto nepredvidivo, posebno kada se radi o Diznilendu. Tako da kao roditelj uvek morate imati spremno najmanje 10 "alatki" koje ćete koristiti u takvim situacijama. Možete da birate da li ćete biti u fazonu nežnog i saosećanog pristupa ili ćete biti ozbiljni i strogi - objasnila je Dru svoje majčinske muke, dok se Set našalio i rekao:

- Sviđa mi se tvoj pristup u ovoj situaciji - fotografija pristup.

Dru je u znak zahvalnosti podelila sa svojim pratiocima na Instagramu fotografiju sa Pepeljugom:

- Zato što ste nam ostvarili snove hvala vam. Moje ćerke su bile u oblacima. Velikim pufnastim oblacima za princeze! - poručila je mama Dru.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: Dru Barimur