Bojana Anđelić i Helen Babić zaštitna lica nove kolekcije Marije Sinđelić

Bojana Anđelić i Helen Babić zaštitna lica nove kolekcije Marije Sinđelić

Autor: | 30/11/2016

0

Marija Sinđelić koja je nedavno imala uspešnu reviju na Beogradskoj nedelji mode organizovala je snimanje kampanje za svoju novu kolekciju i angažovala manekenke Bojanu Anđelić (Click models) i Helen Babić (Elite) za noseća lica kampanje.

Bojana Anđelić je na prethodnom Belgrade Fashion Week-u ponela i titulu najbolje manekenke, a Helen sa uspehom već godinama živi i radi u inostranstvu. Snimanje kampanje urađeno je u hotelu Crowne Plaza, autor fotografija je jedan od najpoznatijih modnih fotografa kod nas Miša Obradović, a vrhunsku ekipu upotpunila je Zorica Milošević koja je bila zadužena za šminku.

Najnovija kolekcija Marije Sinđelić Broadcasting je namenjena sezoni jesen/zima 16/17. Naziv kolekcije proizilazi iz ideje da svaka osoba emituje informacije i da je svačiji żivot film, a da se u njemu vidi prosečnost ili genijalnost. Forma može da bude ogledalo duše i inteligencije, a matematika i mera određuju lepotu i omogućavaju njenu ekspresiju na najbolji način. Stil je komunikacija sa okruženjem i uspešna je onda kada je matematicki precizno odmerena. Materijali koji su zastupljeni su: svila, koża, lakovana vuna, vuna, tvid, kašmir muslin. Boje koje su najzastupljenije u ovoj kolekciji su crna, bela, ali i multicolorit.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo/Miša Obradović

Pročitajte još

Najnovije vesti