Nova kolekcija Irene Grahovac: Glamurozne bunde inspirisane modom 70-ih

Nova kolekcija Irene Grahovac: Glamurozne bunde inspirisane modom 70-ih

Autor: | 03/11/2016

0

Irena Grahovac, naša najpoznatija dizajnerka modela izrađenih od kože i krzna, u sezonu jesen-zima 2016/17 ulazi sa kolekcijom glamuroznih bundi koje su inspirisane modom 70-ih godina, ali prilagođene duhu novog vremena.

Irena Grahovac će 07. novembra u 20:30 u BELEXPO centru svojom revijom otvoriti Fashion Selection.

To jeste dominantni svetski trend, ali Irena Grahovac mu je dala svoj prepoznatljivi autorski pečat. Jako su atraktivne bunde napravljene u više boja, od različitih materijala koje ostavljaju efekat luksuznog pačvorka. Ukrajane su od vešto i pažljivo izabranih materijala različitih kolorita i tekstura. Od boja su zastupljene crna, paleta zemljanih tonova, elektrik plava...

Irena Grahovac, dizajner modela od prirodne kože i krzna, na modnoj sceni je aktivna od 1995. godine. Na početku svoje karijere uspešno je sarađivala sa kompanijom Graham Wolf, a istovremeno je predstavljala svoje autorske kolekcije. Samostalni brend Irena G osnovala je 2000. godine. Od tada do danas ovaj brend se afirmisao i pozicionirao kao najtraženiji u oblasti autorskog dizajna kože i krzna. Predstavljala je svoje kolekcije na najpoznatijim svetskim sajmovima mode.

Vlasnik je i umetnički direktor Irena Grahovac company. Godine 2016. Irena Grahovac je pokrenula i novu modnu liniju KONTRA.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo

Pročitajte još

Najnovije vesti