Kristina Agilera kao disko diva u svom novom spotu (video)

Kristina Agilera kao disko diva u svom novom spotu (video)

Autor: | 01/11/2016

0

I dok još uvek nije objavila blokbasterr album poput koleginica Rijane, Bijonse, Britni Spirs ili Lejdi Gage, ipak nije gubila ni tren u 2016.

Ne samo da se vratila u The Voice, Kristina Agilera je tako nastupila i sa hologramom Vitni Hjuston, eksperimentisala sa frizurama i da - objavila jednu od najboljih pesama godine!

Baš tako, Kristina Agilera se našla na soundtracku Netflix serije Baza Lurmena "The Get Down" i potpuno je sjajna.

"Telepathy" je pesma nastala u saradnji sa tekstopiscem maestrom i genijalnom Siom, kao i disko legendom Nilom Rodžersom.

- Želela sam da uradim zabavni spot za fanove jer je "Telepathy" na prvom mestu Billboard Dance Club Songs Chart liste - napisala je Kristina na Instagramu.

I totalno nas podseća na vremena "Lady Marmelade" sa tom frizurom.

Kristina nije objavila solo album od "Lotus" 2012. koji je producirao Maks Martin. Od tada se pojavila kao saradnik na mnogim pesmama od kojih je najveći hit "Say Something" sa A Great Big World.

Takođe, radila je više sezona u The Voice, a napravila je pauzu kada je ostala trudna po drugi put 2014. Početkom leta objavila je humanitarni singl da bi sakupila novac za žrtve strašne pucnjave u Orlandu.

Uprkos tome, želimo i ceo album.

Uživajte u spotu!

Komentari (0)

Loading
M G