Kajli Džener, najuticajnija tinejdžerka 2016. godine

Kajli Džener, najuticajnija tinejdžerka 2016. godine

Autor: | 21/10/2016

0


Magazin "Tajm" je objavio je listu 30 najuticajnijih tinejdžera 2016. godine, a u samom vrhu su starleta Kajli Džener, sin glumca Vila Smita, Džejden Smit, i glumica Kloi Grejs Morec.

Mlađa sestra Kim Kardašijan uvršćena je na ovu listu "zbog svoje sklonosti da eksperimentiše - da povećava usne, menja boju kose i koristi jarku šminku u smelim kombinacijama", objasnili su urednici magazina.

Džejden Smit je najuticajniji zbog toga što je "buntovnik protiv mejnstrim kulture", a Kloi zbog toga što se "ne plaši da kaže svoje mišljenje".

Na listi se našla i zvezda serije "Igra prestola" Mejsi Vilijams, koja se često oglašava povodom socijalnih i političkih problema, uključujući i feminizam.

Na listi su i mlade muzičke zvezde Zara Larson i Šon Mendes, i pevačica grupe "Fifth Harmony" Kamila Kabeljo, koja je nedavno napisala esej o tome kako se osećala kada je stigla u SAD kao imigrantkinja.

Tu je i plesačica Madi Zigler, koja se proslavila u spotovima pevačice Sije, glumac Gaten Mataraco, koji je oduševio publiku u seriji "Stranger Things" i, naravno, ćerke Baraka Obame, Saša i Malija.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: kajli džener