Lepa Brena: Boba i ja vaspitavali smo sinove da budu džentlmeni

Lepa Brena: Boba i ja vaspitavali smo sinove da budu džentlmeni

Autor: | 14/10/2016

0

Lepu Brenu ovih dana očekuju samo radosni datumi. 13. oktobra u Sarajevu bosanski Avaz dodelio joj joj je nagradu za životno delo, 20. oktobra proslaviće svoj 56. rođendan, a 7. decembra srebrnu svadbu.

Kako uspevate da budete u odličnim odnosima sa devojkama svojih sinova? Kažu da majci nijedna nije dovoljno dobra za njeno dete?

- Iskrena da budem, Boba i ja vaspitavali smo sinove da budu džentlmeni i da se uvek fino ophode prema damama. Moguće je da ih devojke zbog toga toliko vole. S druge strane, ja uvek kažem šta mislim i nema razloga da me devojke mojih sinova ne gotive. Postoji međusobno uvažavanje, i to je najbitnije.

Da li će se Stefan uskoro ženiti, pričate li na tu temu? Evo, i letovali ste zajedno…

- Kada reši, valjda će nas u porodici prvo obavestiti. (smeh) Stefan je završio studije, razmišlja o nekim svojim budućim poslovnim potezima, ali svadbu nije pominjao.

Kakve savete dajete Filipu budući da je u vezi sa pevačicom?

- Pevačice su super žene, znate. Odlične supruge, vredne žene i privržene majke. Ne vidim zašto bi zanimanje pevačice bilo drugačije od ostalih, ali kad me već pitate – pevačice su najbolje.

Da li vidite nekog ko bi mogao da nasledi Lepu Brenu? Do sada niko nije mogao da vam izađe na crtu.

- Poenta nije u tome da me neko nasledi ili da ponovi moj uspeh nego da napravi sopstvenu ličnost i postane prepoznatljiv po svojim dostignućima. Ima mnoštvo talentovanih pevačica, poenta je biti ličnost - ispričala je Brena u ekskluzivnom intervjuu za Svet.

Komentari (0)

Loading
Tamara Drača hello/arhiva
Tagovi: lepa brena