9 lakih stilskih trikova koje možete ukrasti sa modne piste

9 lakih stilskih trikova koje možete ukrasti sa modne piste

Autor: | 26/09/2016

0

Nije čudno da su modne revije neiscrpan izvor inspiracija, ideja i novih trendova. Često isuviše ekstravagantnim i glamuroznim kreacija možemo samo da se divimo i viđamo ih samo na poznatim. Zato, pogledajte koje nam to "nosive" trendove ove sezne donose Nedelje mode.

Christopher Kane - Slojevito oblačenje apsolutni je hit. Nosite majicu dugih rukva ispod popularnog modela topa (haljine) golih ramena. A za ove high-fashion "kroksice" odlučite se sami...

Alexander Wang - Ako vam je dosadio klasičan crop top ovaj dizajner predlaže satensku traku oko struka za razigran izgled.

J.W. Anderson - Statement velike minđuše preuzimaju "scenu". Začinite kombinaciju i nosite dve različite.

Tibi - Evo kako možete da nosite korsete preko dana. Obucite ga preko tanke majice uz farmerke i spremni ste za vaše dnevne obaveze.

Prada - Ako ne možete da se odreknete svog omiljenog topa, Prada nudi rešenje, kombinujte ga uz elegantnu poslovnu košulju i začinite poslovni stil.

Monse - Ne čekajete da prođu meseci kako biste nosili veliki prolećni trend i stilizujte svoju košulju tako da "nemarno" otkriva rame. Otkopačjte košulju i namestite da pada na jednu stranu. Seksi i zavodljivo sa pravom merom.

Proenza Schouler - Krzno daje otmenu notu, bilo da se radi o jednobojnom modeli ili sa dezenom. Umesto kaiša vežite zanimljivu majicu oko struka i od nadobudnog izgleda napravite kul. Neobičan izgleda za one hrabre koji vole da se "igraju".

Gucci - Ovu nesvakidašnu kombinaciju sigurno ćemo uskoro videti na svim poznatim cicama, pa isprobajte i vi šta Gucci predlaže. Elegantna tunika haljina preko sportskog donjeg dela.

Rosie Assoulin - Nema potrebe da spakujete svoju maksi haljinu samo zato što je letu kraj. Pogledajte kako možete da nosite u hladnijim danima. Zakopčanog torzoa uz jesenje pantalone, što da ne?

Nosite slojevite trendi kombinacije i nećete pogrešiti!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages/cover images
Tagovi: moda nedelja mode

Pročitajte još

Najnovije vesti