Dosledna: Ališa Kiz se i na crvenom tepihu pojavila bez šminke

Dosledna: Ališa Kiz se i na crvenom tepihu pojavila bez šminke

Autor: | 29/08/2016

0

Ališa Kiz se razlikovala od većine svojih kolegice na dodeli MTV nagrada u Njujorku jer se, shodno odlici koju je donela pre nekoliko meseci, na crvenom tepihu pojavila bez trunke šminke.

Nakon što je svojim prirodnim izgledom privlačila pažnju na crvenom tepihu, Ališa je u istom izdanju izašla i na pozornicu kada je predstavljala nagradu za najbolji muzički spot muškog izvođača.

Kiz je u junu napisala kolmnu za internet stranicu Lene Danam u kojoj je objasnila svoju odluku da više ne nosi mejkap.

- Dozlogrdilo mi je konstantno prosuđivanje žena na osnovu njihovog zgleda. Bojala sam se da iz kuće izađem bez šminke i brinula se koliko me je fotografa uhvatilo u tom izdanju - ispričala je Ališa.

Ona je otkrila i da je odluka da odbaci šminku bila slučajna. Na snimanje za omot svog albuma, pevačica je došla odmah nakon teretane.

Iako je želela da se prepusti u ruke profesionalnog šminkera pre snimanja, fotograf ju je nagovorio da stane ispred fotoaparata bez šminke.

- To je bio najsnažniji i najslobodniji trenutak u mom životu. Nikada u životu se nisam osećala lepše - rekla je Ališa koja se nije našminkala ni za svoj spot za pesmu "In Common".

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Cover Images
Tagovi: ališa kiz