Danas slavi 56. rođendan: Miljenik žena ostavio je slavnu glumicu i sada uživa sa 20 godina mlađom

Danas slavi 56. rođendan: Miljenik žena ostavio je slavnu glumicu i sada uživa sa 20 godina mlađom

Autor: | 10/08/2016

0

Španski glumac, jedan od najvećih šmekera Holivuda danas puni 56 godina.

Antonio Banderas je rođen u Majagi, a kao mali želeo je da se bavi profesionalno fudbalom, ali sve je krenulo nizbrdo kada je sam 14 godina slomio nogu.

Nakon toga odlazi u Madrid gde počinje s glumačkom karijerom. Proslavio se osamdesetih godina glumeći u filmovima reditelja Pedra Almodovara. Ključnu ulogu je ostvario kao Riki u filmu "Veži me!" 1990. godine.

Nakon toga odlazi u Ameriku gde počinje da glumi u filmovima kao što su: "Kraljevi mamba", "Filadelfija", "Intervju sa vampirom", "Desperado", "Atentatori" i mnogim drugim.

Banderas je bio oženjen sa glumicom Anom Lezom, sa kojom se kasnije razveo.

Na snimanju filma Two Much upoznaje Melani Grifit sa kojom se 1996. godine venčao.

Melani i Banderas imaju jednu ćerku koja se zove Stela del Karmen Banderas Grifit, koja se sa majkom pojavila kao glumica u filmu Crazy in Alabama, čiji je reditelj bio Banderas.
Nakon 18 godina braka, 2014. godine slavni glumački par objavio je da se razvodi. Razlog je bio jer su već dugo živeli i funkcionisali kao prijatelji.

Iako je Melani od razvoda ostala sama i javno pričala o tome koliko joj je teško, Banderas je vrlo brzo uplovio u novu romansu sa dvadeset godina mlađom devojkom Nikol Kempel.
Mediji su naveli da se Banderas ponašao kao prava zaljubljena osoba u prisustvu Nikol, Holanđanke koja se bavi finansijama.

Banderas i Nikol Kempel u aprilu 2015. su saopštili da su u vezi, a upoznali su se godinu dana pre na Kanskom festivalu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash