Sud dete dodelio majci: Evo šta je Aleksandar Radojičić rekao o ćerki Aji

Sud dete dodelio majci: Evo šta je Aleksandar Radojičić rekao o ćerki Aji

Autor: | 29/07/2016

0

Glumac Aleksandar Radojičić, zvezda filma i serije "Montevideo", kada se rastao od partnerke Jelene Malezović zatražio je starateljstvo nad ćerkicom Ajom, koja je tada imala dve godine.

Posle skoro dve godine sudskog procesa, pre nekoliko nedelja, sud u Zrenjaninu je doneo odluku da Aja treba da živi sa majkom, a Radojičić će s njom provoditi dosta vremena.

Tokom dvogodišnjeg sudskog procesa Jeleni Malezović nije smetalo da glumac redovno provodi vreme sa svojom ćerkicom. Radojičić je skoro svaki susret s Ajom, svako putovanje ovekovečio fotografijama koje je delio sa prijateljima na društvenim mrežama.

Priprema...poooozooor...SAD!!!?? #tataicera #nasevreme #tasjenas

Фотографија корисника Aleksandar Radojicic (@radojicic_aleksandar) дана 19. Јун 2016. у 1:25 PDT

Ovaj harizmatični glumac koji je fasciniran svojom ćerkom i veoma vezan za nju svaki trenutak koristi za zajedničko uživanje, želeći da njeno detinjstvo napravi takvim da ga se uvek seća.

O presudi suda ne želi da komentariše, kako kaže, neće da od toga pravi medijsku pompu.

Ćerka je za njega centar sveta i predstavlja fokus življenja. Aja mu uvek izmami osmeh na lice, a kroz šalu kaže da mora da bude u fizičkoj kondiciji zbog nje.

- Uvek se trudim da nađem vremena za fizičke aktivnosti. Ne stižem uvek da trčim, radim u teretani, sprave i malo traku. Mnogo je zdravije trčati na traci. Trudim se da budem u kondiciji zbog posla, ali i zbog ćerkice. Trčim za njom, posebno kad smo u parku. Lakše mi je da kad sam u kondiciji. Mnogo je slatko kad jurimo jedno drugo. Ali nekada je i nosim - kaže.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP Mirko Tabašević