Lažna uzbuna ili? Aleksandra Jeftanović rešila dilemu oko treće trudnoće

Lažna uzbuna ili? Aleksandra Jeftanović rešila dilemu oko treće trudnoće

Autor: | 29/07/2016

0


Voditeljka Aleksandra Jeftanović koja je pre četiri meseca rodila je sina, ponovo je trudna i navodno je već u trećem mesecu trudnoće, piše Blic.

- Ona odlično podnosi trudnoću. Iako je ovo bilo veliko iznenađenje za sve, pa i za nju i supruga, Aleksandra je presrećna što će po treći put postati majka - kaže izvor blizak voditeljki.

Voditeljka je nedavno boravila sa suprugom Aleksandrom Švrakom i decom na moru, a nakon dolaska u Beograd, Aleksandra je rešila da se posveti pripremama za dolazak trećeg deteta, piše blic.rs.

Kako Pink.rs saznaje od izvora bliskog voditeljki, ona se začudila kada je pročitala da je u trećem mesecu trudnoće i kada su počele da joj pristižu čestitike.

Aleksandra je potvrdila da informacija da je trudna po treći put nije tačna.

- Nažalost, zatečenost i iznenađenje na pitanje: Iz pouzdanih izvora smo saznali da si opet u drugom stanju, kolege tumače kao potvrdu. Hvala svima na lepim željama, ali nisam. A bila bih i medicinski fenomen da sam se porodila pre četiri meseca, a da sam u drugom stanju i to tri meseca - rekla je kroz smeh voditeljka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin