Momčilo Otašević: Ne volim da pričam o privatnom životu, imam loša iskustva

Momčilo Otašević: Ne volim da pričam o privatnom životu, imam loša iskustva

Autor: | 03/05/2016

0

Popularni glumac Momčilo Otašević nedavno se iz Zagreba vratio u Crnu Goru posle završetka snimanja serije "Kud puklo da puklo", koja se kod nas prikazuje na televiziji Prva. Šarmantni dvadesetpetogodišnjak proveo je skoro tri godine u Hrvatskoj, za koju ga vežu predivne uspomene, pa iako je njegov angažman u toj bivšoj jugoslovenskoj republici završen, planira da se često vraća na svoju staru adresu.

Osim što je odigrao nekoliko odličnih televizijskih i pozorišnih uloga u Zagrebu, Momčilo je pre nekoliko meseci započeo vezu sa devet godina starijom koleginicom Jelenom Perčin. Oni su se upoznali 2013. godine na snimanju Otaševićeve prve hrvatske serije "Zora dubrovačka", u kojoj je i zanosna Hrvatica igrala značajnu ulogu, ali su tada bili samo prijatelji. Međutim, kada je Jelena dobila ulogu u drugoj sezoni serije "Kud puklo da puklo", koja je počela da se snima prošle godine, ponovna bliska saradnja probudila je nežne emocije, kojima razlika u godinama nije bila prepreka.

Iako su u početku krili prirodu svog odnosa, zaljubljeni par je nekoliko puta zajedno posećivao javne događaje, među kojima je bila i proslava petnaest godina rada televizije Nova, kao i koncert "Želim život" u organizaciji fondacije Ane Rukavine. Lepa Hrvatica iza sebe ima brak sa uspešnim ugostiteljem Kristijanom Babićem, sa kojim ima i šestogodišnju kćerku Lotu, a posle razvoda 2011. godine mnogi su je povezivali sa političarem Vladimirom Šišljagićem, ali ta veza nikada nije potvrđena. Jelena nije želela da daje javne izjave o svom odnosu sa Momčilom, koji je takođe ostao suzdržan u svom prvom komentaru o vezi sa koleginicom.

- Jelenin i moj odnos jako je dobar i sa njom se osećam vrlo udobno, ništa više ne bih želeo da komentarišem jer iz prethodnog iskustva znam da mi to neće doneti ništa dobro - kaže mudro Otašević, koji je pre godinu dana raskinuo vezu sa studentkinjom Tinom Jovetić o kojoj je otvoreno pričao.

- Ne želim više mnogo da pričam o privatnom životu jer sam shvatio da je u poslednje vreme veća tema postalo to sa kim sam u vezi od mojih uloga. Mislim da sam ja prvenstveno glumac i da bi trebalo da pričam o kulturi i temama koje su vezane za moj posao, a ne za to šta ja radim u slobodno vreme. I sam, svoje omiljene glumce prvenstveno volim da vidim na sceni, dok me njihov život gotovo uopšte ne interesuje - tvrdi poznati dvadesetpetogodišnjak, koji će se i po završetku rada u Zagrebu često vraćati tom gradu.

- Moj posao u Zagrebu je završen, ali ću svakako često odlaziti tamo baš kao što dolazim i u Beograd, gde sam pre nekoliko godina takođe aktivno radio.

Posle veoma zahtevnih angažmana koje je imao poslednjih nekoliko godina, Momčilo planira da se odmori do leta, kada ga očekuju dva nova snimanja.

- Trenutno sam na Cetinju, gde uživam u porodičnog okruženju, lepom vremenu i kuvanoj hrani. Prija mi da, za promenu, budem kod kuće, tako da slobodne dane ne planiram da trošim na putovanja jer sam prethodnih godina konstantno bio na putu. Jedino što me trenutno muči je alergija na polen koja mi ne da mira svakog proleća, ali srećom sve to će proći do početka leta kada će uslediti moj naredni posao. Za sada još ne mogu da kažem o čemu se radi, jer ugovori nisu potpisani, ali svakako će mi jako prijati rad na novom projektu - zaključuje Momčilo.

 

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Janko Petković, NovaTV