Aleksandra Prijović i Filip Živojinović: Još je rano za venčanje

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović: Još je rano za venčanje

Autor: | 04/04/2016

0

Mlada pevačica Aleksandra Prijović uživa u ljubavi sa Filipom Živojinovićem koji je zbog nje doputovao iz Sjedinjenih Američkih Država i planira da se zadrži u Beogradu nekoliko meseci.

Posle desetak nezaboravnih dana koje su proveli u Majamiju, atraktivna dvadesetogodišnjakinja i najstariji sin Slobodana - Bobe Živojinovića nisu dugo bili razdvojeni, jer je šarmantni tridesetogodišnjak uspeo dobro da organizuje svoje poslovne obaveze. Zaljubljeni par svaki trenutak provodi zajedno, a za sada su oboje stacionirani u Aleksandrinom stanu na Voždovcu.

- Iako nam je prvobitan plan bio da još jednom otputujem u Majami pre nego što Filip dođe, on je uspeo da dobro organizuje sve svoje poslovne obaveze pa je pre desetak dana došao u Beograd. Ovog puta ostaće duže nego što je to ranije bio slučaj i veoma sam srećna zbog toga što ćemo narednih nekoliko meseci biti nerazdvojni - počinje priču Aleksandra.

- Otkako je Filip došao nas dvoje se gotovo ne razdvajamo, osim kada moramo zbog mojih nastupa. Po čitav dan smo zajedno i kao i svaki mladi par uživamo u uobičajenim stvarima. Volimo da se šetamo i gledamo filmove, a svakodnevno odlazimo i u restorane na ručkove i večere. Dok sam bila u Majamiju Filip mi je često kuvao, međutim, sada je tek stigao i ne očekujem to od njega. Videćemo kako će biti kroz nekoliko nedelja. Nažalost, ja neću moći da mu se revanširan s obzirom na to da nisam baš preterano vešta u kuhinji.

Zanosna brineta koja spada u najangažovanije mlade pevačice “Grand produkcije” kaže da joj je svaki trenutak proveden sa Filipom savršen, a protekla tri meseca, koliko su u vezi, ubraja u najsrećniji period u svom životu. S obzirom na to da je sigurna da je njihova ljubav prava, Prijovićeva smatra da ni daljina ne može da bude prepreka njihovoj ljubavi.

- Iako je naša ljubav na daljinu i živimo na dva različita kontinenta, od kako smo u vezi nismo mnogo vremena provodili odvojeno, jer oboje dajemo sve od sebe da što češće budemo zajedno. Čak i u periodu kada smo bili razdvojeni, ništa nije predstavljalo problem pošto smo se stalno čuli i to vreme nam je oboma prošlo veoma brzo. Mislim da i ubuduće daljina neće uticati na našu vezu jer smo nas dvoje toliko zaljubljeni i volimo se, a kada postoji ljubav, onda nijedna prepreka ne može da bude nesavladiva - iskrena je Aleksandra.


- Volela bih da Filip može da organizuje svoje poslove tako da živi u Beogradu, a da u Ameriku odlazi samo po potrebi. Mnogo puta smo pričali o tome, ali videćemo da li će nam se ta želja u bližoj budućnosti ostvariti. Sada uživamo u zajedničkom vremenu u Beogradu, a možda i ja krenem sa njim u Majami kada bude došlo vreme da putuje. To će zavisiti od mojih nastupa, ali svakako ću svaki slobodan period koristiti za odlazak u Ameriku.

Poslednjih dana sve češće se govori o tome da se mladi par verio, a priču je dodatno podstakla i fotografija prstena na ruci lepe pevačice, kao i da su se čak tajno venčali i da to kriju od Filipove pomajke Lepe Brene. Aleksandra kaže da za sada nemaju u planu da ozvaniče vezu.

- Još smo mladi i nemamo takve planove jer smatramo da je rano za to. Čak i ne razgovaramo o tim temama, već jednostavno uživamo u ljubavi - zaključuje Prijovićeva.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Boško Karanović