Danilo Ikodinović o braku: Otac mi je rekao - Nemoj više da pokušavaš, molim te!

Danilo Ikodinović o braku: Otac mi je rekao - Nemoj više da pokušavaš, molim te!

Autor: | 04/02/2016

0

Bivši vaterpolista, a sada ponosni vlasnik kafane, kao i dva razvoda braka, Danilo Ikodinović, je otkrio da će možda i poslušati očev savet i da se više neće ženiti...

Ja sam dva puta pokušao taj čuveni brak, nisam uspeo. Otac mi je rekao: "Sine, je l' vidiš da beže od tebe, ne okreću se. Nemoj molim te više da pokušavaš" - ispričao je Ikodinović u emisiji "Šta reče".

Kao svoju "nastranost" naveo je da nema veze sa seksom, jer je tu vrlo konzervativan, ali da je u pitanju ljubav prema kafani.

- Volim da sedim u kafani! Što u svojoj, što u tuđoj, ali više u tuđoj... - iskren je Danilo, ali je odgovorio i na pitanje koja je najgora stvar kada si u braku, što ima veze sa "nastranošću" i kafanom...

- Najgora stvar u braku je što moraš stalno da dolaziš kući! A to nije baš jednostavno, ako se vratimo na to da volim da sedim u kafani... Kako bre nemaju ni malo razumevanja za nedolazak kući! - upitao se Danilo.

A za čuvenu narodnu kletvu za "zlog" komšiju - Nek komšiji crkne krava, Danilo je imao vrlo zanimljivo, šaljivo, objašnjenje:

- Ako je na selu, onda može tom "đubretu" od komšije da crkne krava, jer je ona najvrednija... A što se tiče gradskog "zlog" komšije, njemu ne krava, već da mu se žena prost**uiše, a da to svi znaju! Jer je to mnogo veća kazna za "đubre" od komšije.

Danilo je između ostalog priznao da mu je najluđa navika da spava jako malo, jer je spavanje gubljenje vremena...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello