Haljina Karli Klos izgleda savršeno iz svakog ugla

Haljina Karli Klos izgleda savršeno iz svakog ugla

Autor: | 03/12/2015

0

U moru prekrasnih haljina, izdvojila se elegantna kreacije dizajnerke Rosi Asulin koju je na L'Orealovoj svečanoj večeri nosila dugonoga manekenka Karli Klos.

Predivna duga bela haljina njujorške dizajnerke, čije kreacije u poslednje vreme sve češće biraju holivudske zvezde poput Mišel Dokeri, Lili Oldridž, Olivije Vajld, Emilije Klark, oduševljava jednostavnim dizajnom i efektnim prorezima. Bela haljina iz kolekcije Resort 2016. koju je nosila Karli Klos ima, naime, čak devet proreza vidljivih s prednje strane: jedan na ramenu, jedan na struku i sedam na dnu gde se efektni prorezi pretvaraju u predimenzionirane cvetne latice.

Haljina je zanimljiva i sa zadnje strane gde se nalaze još četiri proreza. Talentovana 30-godišnja dizajnerka u samo dve godine uspela je da osnuje svoj modni brend koji se prodaje u luksuznim američkim robnim kućama, ali i osvoji modne kritičare koji hvale njene sofisticirane kreacije koje osvajaju efektnim krojevima i detaljima, a pritom ne žrtvujući udobnost.

Rosi Asulin počela je da eksperimentiše s tkaninama na šivaćoj mašini svoje bake još u dobi od 13 godina, a jedna od prvih mentorki bila joj je dizajnerka nakita Roksan Asulin, koja joj je kasnije postala svekrva. Bila je pripravnica kod legendarnog Oskara de la Rente, a godinu dana provela je i u luksuznoj pariškoj modnoj kući Lanvin, prenosi "tportal".

Dizajnerka nije mogla da poželi bolju reklamu od haljine na atraktivnoj Karli Klos koja ju je nosila sa zavidnim samopouzdanjem. Bivši Viktorijin anđeo, a danas uspešna studentkinja na prestižnom univerzitetu NYU, pustila je da haljina bude zvezda stajlinga pa su modni dodaci, frizura šminka bili diskretni. Stajling je upotpunila jednostavnom srebrnom torbicom, crvenim karminom i nežnim valovima u kosi, pa je tako zasenila brojne zvanice na velikoj svečanoj gala večeri L'Oreal Paris 10th Anniversary of Women of World na kojoj su se slavile žene koje su doprinele napretku društva.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash/gettyimages
Tagovi: karli klos

Pročitajte još

Najnovije vesti