Madona, "Gucci" i "Moschino" spremaju modele za turneju "Rebel Heart"

Madona, "Gucci" i "Moschino" spremaju modele za turneju "Rebel Heart"

Autor: | 13/08/2015

0

Madonina karijera traje već tri više od tri decenije i nema joj ravne u diktiranju muzičkih i modnih trendova, a očigledno je da kraljica popa poslednjih godina pokušava da se prilagodi i mlađim generacijama. O tome svedoče saradnje sa senzacijama novog doba, kao što su Niki Minaž ili Diplo, kao i iznenadni nastupi na raznim festivalima, poput popularne “Koačele”. No, opstanak u društvu relevantnih ličnosti šou biznisa uključuje i izvesne promene imidža.

Iako je Madona dokazana trendseterka, često ume da zatraži pomoć od modnih znalaca sa svežijim pogledom na svet. Tako je započela i saradnju sa Džeremijem Skotom, čije su neobične i razigrane kreacije jarkih boja preporodile brend “Moschino”. Njih dvoje su udružili snage prilikom snimanja spota “Bitch, I'm Madonna” (u kojem se pojavljuje i Aleksander Vang), a juče je iz njenog štaba stiglo zvanično saopštenje da će Skot, naravno pod Madoninim budnim okom, kreirati modele za predstojeću turneju “Rebel Heart”.

Ova vest nije iznenađenje, budući da je slavna pevačica već sarađivala sa renomiranim kreatorima, pomenimo tek Žana-Pola Gotjea. Ali, iznenađujuće je to što je izabrala još jednog dizajnera, Alesandra Mikelea iz kuće “Gucci”, čiji je stil potpuno drugačiji od Skotovog. Kako je sve to Madona uspela da uklopi videćemo već u septembru.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver / Getty Images
Tagovi: madona MOSCHINO

Pročitajte još

Najnovije vesti