Bojana Krsmanović: Uz ljubav i razumevanje dečka ostvaruje snove

Bojana Krsmanović: Uz ljubav i razumevanje dečka ostvaruje snove

Autor: | 07/08/2015

0

 

Manekenka agencije „Fox models“ Bojana Krsmanović nastavlja da krupnim koracima osvaja svetsku modnu scenu, a najnoviji u nizu njenih uspeha je nastavak saradnje sa italijanskim brendom „Guess“. Naša lepotica nedavno se vratila iz Meksika, gde je snimila reklamnu kampanju za prestižnu modnu marku, a posle leta, koje će provesti odmarajući se u društvu najbližih, od septembra ima još mnogo poslovnih planova.

- Snimanje editorijala trajalo je tri dana, a radili smo u malim starim gradovima, što je bilo vrlo zanimljivo zbog stajlinga i garderobe koji su bili u duhu Meksika. Uživala sam u radu jer volim tu zemlju i njihovu hranu, a bilo mi je interesantno i zbog toga što smo fotografije radili uglavnom u hacijendama ili na ulicama gradova - počinje priču Bojana, kojoj je taj angažman veoma značajan.

- Ovo je moja druga saradnja sa brendom “Guess“, a svako pojavljivanje u reklamnim kampanjama ili modnim časopisima vrlo je značajno za karijeru, jer to daje veću šansu da dobijem dobar naredni posao, kao i da imam veći broj poslova.

Zanosna brineta uživa u danima koje provodi u Beogradu, jer joj rodni grad mnogo nedostaje kada je na putovanjima. S obzirom na to da je u poslednje vreme fokusirana na osvajanje američkog tržišta, Bojana često boravi u Njujorku, gde je njen drugi dom.

- Tokom godine najmanje pet meseci provedem u Njujorku, dok sam ostatak vremena na drugim destinacijama, u zavisnosti od mesta na kome se radi slikanje. Kada sam u „Velikoj jabuci“, dane uglavnom provodim na kastinzima, ali večeri su rezervisane za druženje sa prijateljima. Obavezno izlazimo na večeru ili u neki bar. Njujork je grad u kome se veoma lako sklapaju prijateljstva, tako da imam veliko društvo, a s obzirom na to da postoji veliki broj restorana sa raznovrsnom kuhinjom iz svih krajeva sveta, volim da stalno upoznajem nove zanimljive lokacije. U početku tamošnji tempo mi se nije toliko dopao, ali sam se s vremenom navikla i zavolela tu energiju i ubrzani način života koji je karakterističan za tu metropolu - iskrena je Krsmanovićeva, koja dodaje da je njeno srce uvek u Beogradu.

- Zahvaljujući poslu kojim se bavim proputavala sam ceo svet, ali Beograd mi je omiljeni grad i svaki put sam mnogo srećna kada dođem. Volim da slobodne trenutke provedem sa dragim osobama, a dolazim i zbog obaveza na fakultetu.

Uspešnu manekenku, osim porodice i prijatelja, u Srbiji uvek sačeka i njen emotivni partner Filip, sa kojima je već tri godine u skladnoj vezi. Iako je zbog posla stalno na putovanjima i često su razdvojeni, izazove koje donosi veza na daljinu sa lakoćom prevazilaze.

- Od početka naše veze, ja sam često na putovanjima, što nam je u prvi mah padalo teško, ali smo se s vremenom navikli i naučili da funcionišemo na taj način. Daljina je uvek teška, ali Filip mi je velika podrška i razume moj posao, što je najvažnije. Kada radim na nekoj zanimljivoj egzotičnoj destinaciji, moj dečko često pođe sa mnom na putovanje, tako da uspešno spojimo lepo sa korisnim - s osmehom na licu govori Bojana i otkriva nam čime ju je Filip osvojio.

- Dosta smo slični i imamo mnogo zajedničkih interesovanja. Osvojio me je harizmom i toplinom, a pre svega jer mi je najbolji prijatelj i velika podrška. Lepo nam je kada smo zajedno, a svaki slobodan trenutak provodimo odmarajući se, pa nam je najlepše kod kuće kada gledamo film i jedemo neku dobru hranu - tvrdi Bojana, koja, i pored toga što je u skladnoj vezi, još ne razmišlja o zasnivanju porodice.

- Za sada više sam fokusirana na karijeru, ali naravno da razmišljam o zasnivanju porodice jednog dana. Doći će vreme i za to.

Iako nije klasične manekenske građe, Bojana je uspela da dobije značajne poslove, a na svoje obline je izuzetno ponosna. Za razliku od većine njenih koleginica koje su sklone da se izgladnjuju, ova lepotica često uživa i u „brzoj hrani“.

- Volim da jedem i često mi se dogodi da se opustim uz neku „brzu hranu“. Trudim se da vežbam najmanje četiri puta nedeljno. Obično idem u teretanu, ali ponekad volim i da džogiram u prirodi, što mi pomaže u održavanju željene linije, tako da se ne podvrgavam nekim posebnim dijetama. Pokušavam da se hranim zdravo i da unosim dosta proteina, ali i da pijem mnogo vode, koja je ključ za čišćenje i hidriranje tela - otkriva manekenka, koja će uskoro sa svojim partnerom otputovati na odmor u Tursku, posle čega je očekuju novi poslovni izazovi.

- Vrlo sam ambiciozna i želim da se ostvarim pre svega na američkom tržištu, tako da me od septembra očekuju poslovi uglavnom u Njujorku. Nedavno sam dobila i jedan značajan poslovni angažman o kome sam dugo maštala, ali ne smem da kažem o čemu je reč, dok ta vest ne bude zvanično objavljena - zadovoljno zaključuje Bojana.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Hello!

Najnovije vesti