Sandra Meljničenko dobija novu jahtu od supruga

Sandra Meljničenko dobija novu jahtu od supruga

Autor: | 13/07/2015

0


Andrej Meljničenko (43) ove godine pao je na Forbsovoj listi najbogatijih ljudi na svetu. Međutim, to ga ni najmanje ne brine, jer se umesto trke za što višom pozicijom, posvetio nečem drugom - maksimalnom uživanju u ome mu pravi društvu supruga Sandra.

Ovaj ruski milijarder, naručio je novu jahtu, i to ne bilo kakvu, već najveću na svetu. Naime, ovaj veličanstveni dvorac na vodi nosi ime "White Pearl" (Beli biser) i dugačak je čak 147 metara - dakle skoro jedan i po put duži od fudbalskog terena.

Imaće veliki atrijum na otvorenom i biće visoka tri sprata. Ima veliki bazen i dizajnirana je uglavnom po Sandrinom ukusu.

Time je daleko iza sebe ostavio 96,35 metara dugu jahtu "Sea Cloud" porinutu 1931. godine i 89 metara (u ovoj konkurenciji) kratku jahtu "Maltese Falcon", čiji je vlasnik kapitalista iz Silicijumske doline Tom Perkins, a koja je od 2006. godine, kada je napravljena, najveće privatno plovilo na svetu.

Andrej i Sandra su se venčali 2005. godine na jugu Francuske, u Antibu, u njegovoj vili "Altijar", a za svadbeno veselje, na kom je pevala Kristina Agilera, Meljničenko je izdvojio čak 20 miliona dolara. Tri godine nakon venčanja, Andrej je supruzi poklonio luksuznu jahtu „A“, koja je ime dobila po prvom slovu njenog imena (Aleksandra).

Komentari (0)

Loading
, Foto:Svet hellomagazin