Katarina Šišmanović: Posle proslave rođendana boravila u Austriji

Katarina Šišmanović: Posle proslave rođendana boravila u Austriji

Autor: | 08/06/2015

0

Voditeljka emisije "Sve za ljubav" Katarina Šišmanović za rođendan je poželela da se ostvari kao majka zajedno sa izabranikom Goranom Stamenkovićem, čelnikom producentske kuće "Emotion". Na temu ljubavi sa svojim partnerom, sa kojim je u decembru prošle godine proslavila dvogodišnjicu obnovljene romanse, i dalje je tajnovita, ali iz njenih reči može se naslutiti šta je atraktivna Kragujevčanka poželela za trideset drugi rođendan.
- Ako me pitate o rođendanskim željama, previše zalazite u moju intimu. Zbog sujeverja vam neću otkriti koja je jedina želja koju sam poželela - kroz osmeh za "Hello!" kaže voditeljka veoma gledane emisije koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
- Sezonu završavamo odličnim pričama iz Slovenije i Austrije. Njihova autentičnost i kvalitet jedini su recept gledanosti najdugovečnijeg "Emotionovog" projekta. Fascnirana sam svim što sam videla u tim zemljama i uspela sam da uživam u pauzi brojnih obaveza na službenom putovanju – navodi dama koja svoju novinarsku potkovanost duguje studijama na Fakultetu političkih nauka.

Autor: Hello!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin