Lepa Brena upriličila gala proslavu u čast rođendana sina Stefana

Lepa Brena upriličila gala proslavu u čast rođendana sina Stefana

Autor: | 04/06/2015

0

U domu folk dive Lepe Brene i njenog supruga Slobodana - Bobe Živojinovića proteklog četvrtka slavilo se u velikom stilu. Povod je bio dvadeset treći rođendan njihovog sina Stefana. Specijalno zbog ove proslave Stefan je doputovao iz Majamija gde studira na univerzitetu "Beri". Žurki su, osim slavljenikovih, prisustvovali i prijatelji porodice Živojinović, koja je bila u punom sastavu. Najveseliji je, kako se i očekivalo, obično najmlađi član porodice - Viktor Živojinović koji je svojim pošalicama zabavljao prisutne. Pevalo se i veselilo do ranih jutarnjih sati, a mikrofona su se, osim majke Brene i zvezde "Granda" Dragi Domić, latile Ivana Pavković i Katarina Živković, kao i Brenina dugogodišnja prijateljica Sanja Đorđević.

Za mene nema veće sreće nego kad mi je porodica na okupu. Kada smo svi nasmejani i veseli, ja sam srećna i zadovoljna i ništa mi više nije potrebno - počinje razgovor za "Hello!" Brena koja voli da priređuje porodična okupljanja, naročito otkako su se Stefan i Filip Živojinović odselili za Ameriku. Trenuci sreće uvek su ispraćeni pesmom i veseljem koje je napokon zamenilo tugu zvezde koja je krajem prošle godine izgubila majku. Dve fizičke povrede u kratkom vremenskom roku učinile su da se pevačica napokon uželi slavljeničke atmosfere.
- Rođendani su uvek prilika da shvatimo kako vreme leti, što je neminovnost, i da se proveselimo u krugu najmilijih ljudi - kaže ponosna majka, koja rado ističe da je stariji sin, uz koga je prvi put osetila radost majčinstva, iskrena i nežna duša koja ne voli eksponiranje.

Stefan je lirska duša i moja prva radost, dok je Viktor povukao vulkanski temperament na Bobu i mene - uz osmeh govori Brena koja je sa porodicom načinila i selfi fotografiju sa zabave, iako njen stariji sin nije pobornik objavljivanja porodičnih uspomena na društvenim mrežama.

- Selfi je deo popularne kulture i ne branim svojoj deci da ga objavljuju, ali mi istovremeno i smeta jer ne volim da je propraćen svaki korak moje dece. Moja deca nisu željna kamera, jer su od rođenja izložena eksponiranju. Htela ja to ili ne, to je sastavni deo šou-biznisa, ali u svemu mora da postoji mera - objašnjava folk zveza, samouvereno tvrdeći da deca slede njenu životnu filozofiju.
- Nije sreća biti na naslovnim stranama. Sreću čini samo ono što ne možeš da kupiš. Decu često vodima na putovanja baš da bi videla koliko su veliki ljudi jednostavni. Često su u prilici da upoznaju naše prijatelje nastanjene širom sveta. Viktor je nastavio školovanje u Srbiji i dobro mu ide, ali kao svi njegovi vršnjaci voli noćne izlaske - navodi Lepa Brena i ponosno ističe da se Stefan odlično snašao u Americi, mada joj često nedostaje.

- Stefan je odličan student i sjajan teniser u teniskoj reprezentaciji univerziteta "Beri". Drago mi je što je upisao fakultet koji ga interesuje i veoma se odgovorno odnosi prema obavezama. Kada je odlazio na školovanje u Sjedinjene Američke Države, bilo mi je izuzetno teško da se priviknem na činjenicu da je tako daleko, naročito jer nisam navikla na tišinu u kući. Ali, kada sam shvatila da je njemu tamo odlično, da se uklopio, da mu fakultet ide sjajno i da je redovan na tenisu, pao mi je kamen sa srca, pa mi je najmanji problem da ja njemu povremeno odem u posetu - iskreno govori brižna majka koja se zajedno sa suprugom trudi da izvede decu na pravi put.
- Za velike životne podvige moraće još da se trude, jer iza svakog uspeha stoje veliki trud i odricanje. Najveća roditeljska radost je kada vidimo da smo od dece napravili ljude, a Boba i ja ćemo u tome, nadam se, uspeti - zaključuje balkanska folk zvezda.

Piše: Nikola Rumenić; Life Content
Foto: Zoran Kuzmanović Munja; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin