Ekskluzivno! Miloš Biković i Sofija Milošević - na krilima strasne romanse!

Ekskluzivno! Miloš Biković i Sofija Milošević - na krilima strasne romanse!

Autor: | 15/02/2015

0


U duhu nedavno protutnjalog Dana zaljubljenih, magazin "Hello!" otkrio je još jednu romansu koja će narednih meseci puniti novinske stupce. Kako ekskluzivno saznajemo, manekenka Sofija Milošević i glumac Miloš Biković novi su emotivni partneri.
Upoznali su ih zajednički prijatelji neposredno pošto je Sofija ostavila tenisera Viktora Troickog, ali među njima se nije odmah rodila romansa. Naime, period upoznavanja trajao je nekoliko nedelja budući da je Biković zaokupljen brojnim snimanjima na relaciji Rusija-Srbija, dok Sofija redovno odlazi u Sjedinjene Američke Države, gde gradi uspešnu manekensku karijeru. Bivša devojka Filipa Živojinovića i Viktora Troickog "pala" je na šarm i duhovitost najpopularnijeg srpskog glumca mlađe generacije.
Ipak, pošto je reč o trenutno najpopularnijem glumcu u Srbiji, interesovanje javnosti za njegov poslovni i privatni život izuzetno je veliko pa je tako i informacija o njegovoj novoj romansi veoma zanimljiva medijskim poslenicima.
Priča o tek rođenoj ljubavnoj vezi, sve do našeg otkrića, bila je strogo čuvana tajna u neposrednom glumčevom i manekenkinom okruženju, pre svega zbog činjenice da je u medije tek nedavno "isplivala" vest o krahu Sofijine i Viktorove romanse, iako je ona okončana još pre nekoliko meseci...

Više o strasnoj emotivnoj vezi mladog para pročitajte u novom broju magazina "Hello!" koji je u prodaji od nedelje, 15. februara!

STROGO JE ZABRANJENO I ZAKONOM KAŽNJIVO PRENOSITI TEKST ILI DELOVE TEKSTA BEZ NAVOĐENJA IZVORA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin