Jelena Gajšek: Zimska čarolija na Kopaoniku

Jelena Gajšek: Zimska čarolija na Kopaoniku

Autor: | 31/01/2015

0

Voditeljka Jelena Gajšek i njen suprug Aleksandar sa svoje troje dece zimske dane provode uživajući na Kopaoniku. Na najpoznatijem srpskom skijalištu svaki član porodice našao je način da uživa. Kćerke bračnog para Gajšek, četrnaestogodišnja Anja i desetogodišnja Teodora, svakodnevno su skijale, dok je četvorogodišnji Andrej vreme provodio u grudvanju i sankanju.
- Po običaju zimski odmor porodično provodimo na Kopaoniku. Naše kćerke Anja i Teodora odlični su skijaši i umesto "MK Mountain Resorta", gde mi odsedamo, one borave u ski-kampu "Rtanj". Tamo svakog dana na stazama provode po osam sati, ovladavajući skijaškim tehnikama, skijanjem u šumi i u dubokom snegu - kaže voditeljka emisije "Stil".
- Meni i suprugu odmor je neophodan, pa ga provodimo u opuštajućem spuštanju niz strmine i u uživanju u lepotama Kopaonika, kao i blagodetima hotela, u kome smo odseli. Sa nama je sin Andrej, koji se radije grudva i sanka, dok je skijanje ostavljeno za narednu godinu - zaključuje Jelena, supruga voditelja čuvene emisije "Agape", na "Studiju B", gde su oboje zaposleni.

Piše: Zvezdana Milovanović; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin