Otvaranje Zepter hotela u Beogradu: Poznati se vratili u tridesete

Otvaranje Zepter hotela u Beogradu: Poznati se vratili u tridesete

Autor: | 01/12/2014

0

U prisustvu predstavnika diplomatskog kora, državnih i gradskih zvaničnika, kao i brojnih zvanica iz javnog sveta, večeras je u centru Beograda otvoren "Zepter Apart hotel". Osnivač i predsednik kompanije Filip Cepter i njegova supruga Madlena nisu se pojavili na događaju, ali se u njihovo ime prisutnima obratila izvršna direktora kompanije "Zepter International" Diana Cepter, koja se zahvalila zvanicama na dolasku i izrazila zadovoljstvo što joj se ukazala prilika da svečano predstavi sedmospratnu investiciju vrednu dvanaest miliona evra.

Događaj je protekao u znaku tridesetih godina prošlog veka, kada je zgrada hotela izgrađena, a duh prošlih vremena unelo je i osoblje specijalno za ovu priliku odeveno u stilu tog vremena. Uz prijatne zvuke džez muzike, zvanice su uživale u ukusnim kanapeima, a posluženi su i specijalnim Zepter šampanjcem. Nakon zvaničnog programa, koji je vodio Miloš Milovanović, gosti su imali priliku da sa osobljem prođu kroz ostale prostorije hotela visoke kategorije, i osete dah luksuza i komfora koji on nudi.

U obilasku su, između ostalih, uživali Marijana Mateus, Dragan Džajić, Aleksandar Šapić, Suzana Mančić, a pred sam kraj pridružili su im se voditeljka Branka Nevistić i njen suprug, biznismen Branislav Grujić.

Piše: Deana Đukić, Life Content
Foto: Boško Karanović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti