Selena Gomez: Otvoreno o problematičnoj vezi sa Džastinom Biberom

Selena Gomez: Otvoreno o problematičnoj vezi sa Džastinom Biberom

Autor: | 20/11/2014

0

Posle višegodišnjeg odnosa punog uspona i padova, ali i brojnih medijskih spekulacija o njenoj vezi sa problematičnom tinejdž zvezdom Džastinom Biberom, pevačica i glumica Selena Gomez odlučila je da otkrije javnosti neke detalje romanse. Ubrzo pošto je njen novi singl „The Heart Wants What it Wants“ ugledao svetlost dana, mediji su preneli tekst pesme, u kome pevačica, između ostalog, kaže da se ona zbog njega oseća krivom za sve što im se dešavalo i da se nada da će uspeti da izvuče živu glavu. Gostujući u jednoj emisiji na radiju, dvadesetdvogodišnja muzička zvezda priznala je da je pesmu posvetila sadašnjem-bivšem dečku Biberu i progovorila o teškom emotivnom stanju kroz koje je prolazila dok je snimala spot za ovu numeru.
- Spot je snimljen pre godinu dana i tada sam sedela u studiju i pričala sama sa sobom, pokušavajući da shvatim šta mi se dešava. Tačno je da sam donela neke odluke koje nisu bile sjajne, i Džastin je, ali to nas je učinilo boljima - izjavila je Gomezova, dodajući da je autobiografsku pesmu čuo i njen dečko.
- Džastin je čuo pesmu i rekao da je predivna. Video je i spot, i mislim da mu nije bilo lako da gleda scene u kojim se ljubim sa drugim dečkom. Rekla bih da je bio malo ljubomoran - kroz smeh je rekla lepa crnka, a na pitanje voditelja kakav je njen trenutni status veze sa dvadesetogodišnjim Džastinom, odgovorila je neodređeno:
- Podržavam ga i mislim da će zauvek biti tako. Uznemirena sam kada je on uznemiren i srećna sam kada je on srećan. Ne želim da mu se ikada desi bilo šta loše, jer me to povređuje. To je sve.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin