Neda Ukraden: Kćerki i zetu poklonila putovanje za godišnjicu braka

Neda Ukraden: Kćerki i zetu poklonila putovanje za godišnjicu braka

Autor: | 09/10/2014

0

Pevačica Neda Ukraden nedavno je imala dva povoda za slavlje jer je krstila svog najmlađeg unuka Dušana, a istog dana bila je i godišnjica braka njene kćerke Jelene i zeta Predraga. Ponosna dama odlučila je da svoju jedinicu i njenog muža obraduje odličnim poklonom i uplatila im je putovanje u Italiju na koje su otišli bez svojih mališana.
- Jelena i Peđa uz bliznakinje Nedu i Aleksandru i njihovog mlađeg brata Dušana prethodne tri godine nisu imali ni jednu noć mirnog sna jer se uvek bar jendo dete probudi. Zato sam za petogodišnjicu braka odlučila da im poklonim putovanje u Italiju gde će se nekoliko dana sami odmarati dok su dečica ostala u Beogradu. Mislim da su to i više nego zaslužili i da će im jako prijati da nekoliko noći prespavaju u 'komadu' - kaže majka i baka Neda.
Popularna pevačica koju ćemo uskoro gledati i u šou programu „Tvoje lice zvuči poznato“ ponosna je na svoju kćerku koja je odlučila da stvori veliku porodicu i rodi troje dece, ali i na zeta koji je veoma brižan suprug i otac.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: neda ukraden