Ksenija Mijatović odlučna u nameri da napiše prvu knjigu

Ksenija Mijatović odlučna u nameri da napiše prvu knjigu

Autor: | 15/09/2014

0

To što je u poslednje dve godine fokus interesovanja pomerila na treninge po programu "Heal Your Life" metode Lujze Hej, nikako ne znači da je pop pevačica Ksenija Mijatović (42) zapostavila svoju muzičku karijeru. Naime, ona planira snimanje singla, a dok ga ne objavi, angažovana je na studijama psihologije, ali i pisanju knjige. Nedavno se vratila iz Amerike u koju je sama putovala kako bi prisustvovala seminaru, ali i uživala u prirodnim lepotama ove zemlje.
- U želji da upoznam još neke od predavača Hej Haus kompanije Lujze Hej i prisustvujem njihovom seminaru u Denveru, u Koloradu, brzo sam se organizovala i krenula na put s namerom da njihovim izdavačima predstavim deo iz svoje knjige. Radionica je bila veoma uspešna, a uspostavila sam i značajne kontakte. Sada sledi moj deo posla: da završim knjigu i da ona ugleda svetlost dana, kako kod nas, tako i u inostranstvu - priča Ksenija koja je ovim putovanjem ostvarila svoj devojački san.
- Odlaskom u Denver ispunila sam jednu od svojih najvećih želja u životu, a to je da odem u kuću Linde Gudman, američke spisateljice i začetnika "new age" pokreta u Americi, koja mi je u ranoj mladosti svojim knjigama promenila poglede na svet. Živela je u Kripl Kriku, jednom malom mestu u planinama Kolorada, u kući u kojoj je nekada davno pre nje živeo naš Nikola Tesla dok je izvodio eksperimente. U njenoj sobi prenoćila sam jednu noć i imala priliku da prošetam po divnom malom gradu koji je zadržao svoj izgled iz vremena zlatne groznice kada je i osnovan – opisuje pevačica koja je tokom boravka u Americi nekoliko dana uživala i na plaži u Malibuu.
Iako je u četrdesetim godinama, fizički izgled joj je perfektan.
- Da sam malo upornija, mogla bih i bolje da izgledam. Moje pravilo je da izbegavam kasne večere i grickalice između obroka. Volim da vežbam jogu, mada u poslednje vreme nisam bila baš ažurna. Nema spektakularnog recepta za dobru liniju, ali ipak se ne izgladnjujem – priča Ksenija koja se preko okeana srela i sa prijateljima.

Izvor: Story

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti