Jelena Gavrilović: Prva takmičarka nove sezone šoua "Tvoje lice zvuči poznato"

Jelena Gavrilović: Prva takmičarka nove sezone šoua "Tvoje lice zvuči poznato"

Autor: | 22/08/2014

0

Glumica Jelena Gavrilović našla se među deset novih takmičara popularnog šoua "Tvoje lice zvuči poznato", koji će se na jesen emitovati na "Prvoj".

Ona je već potpisala ugovor za drugu sezonu popularnog šoua, što je, kako kaže, veoma raduje.

- Veoma mi je drago što ću publici moći da pokažem sve svoje kvalitete. Gledala sam prvu sezonu i mislim da je ona pravi izazov. Za mene će to biti dobra zabava, ali i veliki rad. Lepo je što nagrada ima humanitarni karakter. Znam koliko me napornih proba čeka od septembra, kada sve to počne. U prvoj sezoni favoriti su mi bili Ana Kokić, Tamara Dragičević i Željko Šašić, a verujte mi da i dalje ne znam ko će se osim mene takmičiti u novoj sezoni - kaže Jelena.

Jelenu su producenti izabrali jer znaju da odlično peva. Ona je muzički talenat dokazala u mjuziklima "Briljantin" i "Kosa", a pozajmila je i glas Elzi u sinhronizaciji animiranog filma "Zaleđeno kraljevstvo" i otpevala pesmu "Sad je kraj", koja je nominovana za Oskara.

- Završila sam muzičku školu, ali sam se kasnije posvetila glumi. Volim da pevam, i to najviše rok muziku. U mladosti sam imala svoje bendove. Zaista sam oduševljena što ću biti deo ovog muzičkog šou-programa - kaže glumica, koja ima ulogu i u novoj sezoni serije "Sinđelići".

U žiriju će ostati Ivan Ivanović i Marija Mihajlović, dok se Katarina Radivojević povlači zbog poslovnih obaveza. Traži se i novi muški voditelj, koji će zameniti Petra Strugara, dok će Marija Kilibarda ostati voditeljka.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin