Vlada Mandić: Nevolje sa obožavateljkom

Vlada Mandić: Nevolje sa obožavateljkom

Autor: | 21/08/2014

0

Da nije uvek lepo biti miljenik ženskog roda na svojoj koži je osetio rukometaš Vlada Mandić, kojem je nepoznata obožavateljka razbila staklo na džipu i ubacila mobilni telefon sa jednim, jedinim brojem u imeniku, svojim, kao i ličnim fotografijama. Ova slatka muka će skupo koštati sportistu s obzirom na to da stakla na njegovom autu koštaju poprilično.

Sve se odigralo pre nekoliko dana u Bosni, gde Mandić već mesecima radi. Sat vremena pošto se parkirao ispred jednog od gradilišta i otišao da razgovara sa izvođačima radova, čuo je alarm i odmah dotrčao do džipa na kojem je prozor do mesta vozača već bio razbijen.

- U prvi mah je mislio da je neko kamenicom razbio staklo namerno i hteo je da pozove policiju, ali je brzo spazio nepoznati mobilni telefon unutra na sedištu. Iznervirao se i otvorio vrata, besno dohvatio mobilni i kada ga je pogledao počeo je da se smeje. Niko nije znao o čemu se radi, jer se minut pre toga iznervirao, ali je on samo odmahivao glavom, jer je u memoriji telofona bio numerisan samo jedan broj, pod imenom "Pozovi me" i znakom srce. U telefonu su bile i provokativne fotografije devojke za koju Vlada kaže da je zna iz viđenja. Pogledali smo neke od fotografija preko njegovog ramena, ali nije želeo da nam ih pokaže, ipak na tih nekoliko, atraktivna devojka bila je u seksi vešu - priča izvor koji u Bosni radi za Mandića na građevini.

Kada smo pozvali rukometaša da čujemo šta on misli o ovoj slatkoj muci koja će ga debelo koštati bio je iznenađen našem saznanjem.

- Ma odakle vama to?! Ni u Bosni nisam miran od vaših izvora?! Tačno je to što ste čuli, ali stvarno nije džentlmenski da pričam o tome. Odakle vi znate kakve su fotografije u mobilnom, možda je devojka baš u dugoj haljini - kroz šalu je rekao Mandić, koga je ovaj gest očigledno zabavio, ali nije želeo da nam otkrije da li je svoju obožavetljku pozvao i šta se nakon toga desilo.

Izvor: Alo!
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: vlada mandić